tisdag 29 mars 2011

Tisdags trött

Jag vet inte vad det är med tisdagar, men jag lyckas aldrig komma igång känns det som. Och när klockan börjar närma sig halv fyra på eftermiddagen och jag inser att det snart är dags för veckans dubbelpass hinner jag både en och två gånger funder på hur i hela världen jag ska fixa det? Men på något kostigt sätt får jag hur mycket energi som helst. På dagens spinning pass slet kunderna så jag blev precis till mig av lycka, det kämpade och gav verkligen järnet. När jag sedan skulle in och tema Body Stepen med underbart duktiga kollegan Emma, var jag så igång att jag nästan glömde bort att vara nervös inför nya releasen. Även den gick bra!!! Och det var HUR kul som helst, jag hade lätt kunnat köra en timma till.
Varför kommer inte denna energi boost under en arbetsdag utan istället går det åt andra hållet? Hävdar fortfarande bestämt att träning på arbetstid skulle gynna arbetsgivaren mer än vad det kostar!

Nu är jag både trött, nöjd och mätt och jag ska bara läsa lite bloggar samt blogga innan jag kryper ned i sängen. För ikväll blir det ingen inlärning av koreografi utan det sparar jag till morgondagen, det jag har kvar är halva BP skivan samt lite FM men som sagt, idag får hjärnan vila.
Till min stora lycka låg två paket och väntade på mig när jag kom hem. Det ena, en tavla jag beställt från Pernilla W´blogg och i det andra Kokböcker. I love it!!Om man frågar min man skulle han säga att jag för LÄNGE sedan nått gränsen för vad som är normalt att ha i kokboksväg, men nu frågar vi inte honom utan jag får njuta av att bläddra i alldeles nya kok böcker. Hitta massa smarriga recept som måste provlagas/bakas och avnjutas, lovely. Det bästa jag vet är alla härliga bilder som bara lockar till att jag vill prova, där av blev jag grymt besviken av denna bok som knappt innehöll en ända bild.

Borde vara strängt förbjudet när det är en kokbok, jag vill gärna se hur det jag förhoppningsvis ska bli sugen på att laga ska se ut. Nu var det tack och lov så mycket andra bra tips i denna så jag kommer att läsa den.


Fråga nr 17 i 30 dagars utmaningen. Mitt måtto.
Första riktigt enkla fråga att besvara, jag har inget måtto

3 kommentarer:

 1. Vilken fin tavla!! VILL HA!! Underbar text... jag vill också verkligen vara så för någon.
  Kokbok utan bilder.. så trist. Det är som att köpa Bonniers kokbok med lite tecknat i. Förstår besvikelsen här.

  kram kram och ha en fin tisdagskväll.

  SvaraRadera
 2. Åh! Den tavlan har jag också sett på hennes blogg - dock aldrig kommit för mig att köpa...

  SvaraRadera
 3. Det fanns/finns jätte många fina tavlor, men jag tänkte att för en gångs skull ska jag bara välja en =)
  Men heller hur, älskar ju bilder.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...