fredag 11 mars 2011

Härlig fredag

Mål med träning
Just nu eller rättare sagt denna termin har jag inget särskilt mål med träningen förutom att ta tag i min löpning och hitta tillbaka till den underbara känsla som ett riktigt härligt löppass medför.
Som instruktör upplever jag att träningen är så självklar i min vardag och så länge jag får vara frisk och skadefri så är jag otroligt tacksam. Mycket av min träning har ju som mål att jag ska orka, vara pigg, glad och stark i kroppen men även att hela tiden utvecklas som instruktör, lära nya saker och som sagt hela tiden bli bättre.

Fredagar är som vanligt lediga dagar och när vi kom ned i köket denna underbara vårdag så kunde jag inte hålla mig från att gå ut, men jösses så kallt det var. Den blå himlen lurade mig och även om jag försökte hitta lite lä i solen så lyckade det ändå blåsa storm där. Sonen som även han varit sjuk från och till alldeles för länge (tror att vi smittar varandra hela tiden) gav upp redan vid kl 10 och somnade i vagnen. Hela två timmar tidigare än vad han brukar, då är man trött. Och medans han sover passade jag på att göra nytt spinning pass till morgondagens 30 min spinn. Tänkte göra passet lite mello inspirerat dagen till ära men ju mer jag lyssnar på skivan desto mindre gillade jag låtarna, kan bara hitta en låt som jag gillar, Dannys så klart
Ska försöka mig på hemmagjord pizza ikväll, ser de något så när aptitliga ut kan det bli en bild men jag lovar inget. Hittade ett riktigt sammarigt recept i allt om mat som jag bara måste prova.

Så här ska det se ut.

Bad även min man köpa hem lite surdegsbröd från det nya bageriet i stan, vilket jag gjort i en veckas tid nu. Så jag har ingen större förhoppning om att det kommer hända idag heller =)

2 kommentarer:

 1. Tur du har som kan köra ditt pass im....hoppas det går bra! Det är väl Rodolfos bageri du menar? Jag har upptäckt det med och det är fantastiskt gott bröd, men idag är jag så rastlös så jag bakar eget....alltid något! Jag jobbar hårt på att bli frisk nu men i dag har jag mest bara sovit och haft allmänt tråkigt! Låt denna dumma bacill sticka iväg nu! Ha en skön kväll! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det var underbart att få träna, lycklig.
  Yes Rudolfs!
  Hoppas du blir frisk snart vännen.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...