tisdag 8 maj 2012

Full fart och en "snart" treårings tankar

Dagen har gått i ett rasande tempo. Sista löpturen innan Göteborgsvarvet var planerad som en återhämtnings jogg. Jag var/är alldeles för stel i baksida lår så jag gav jag upp efter halva sträckan . Kan inte göra så mycket mer inför lördag än att vila mig i form. Sedan var det full fart in mot baby simmet, två dyk och lite sim med armpuffar och en överlycklig baby. Lunch på stan med mannen och lite shopping inför lördagen.
ÄLSKAR BLÅBÄR!
Sedan hämtning på förskola och en son som i flera månaders tid pratat om sin födelsedag som närmar sig, som han ser OTROLIGT mycket fram emot, idag var inget undantag. Han vill veta vilka som kommer, att alla har presenter med sig MYCKET viktig samt att han får en blixten McQueen tårta. När han rabblat upp alla som kommer, försäkrat sig om att de har paket kommer nästa fråga. Varför kommer inte X, X tycker de inte om mig? Samma frågor varje dag, undrar om han börjar prata om jul så fort han fyllt för jag tror minsann att han har pratat om detta sedan januari, min fina lilla prins.

22 kommentarer:

 1. Vilken gullunge! Här vankas det också födelsedag för ena killen! Men lyckligtvis önskar han sig kladdkaka och inte tårta för jag kan inte baka tårta. Ska du göra McQueen-tårtan :-)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förra året ville han ha en MAC tårta, den beställde vi hos tårtverkstan. Gissar att vi gör samma i år!

   Radera
 2. Mina grabbar fyller också i veckan. Äldste sonen fyller 4 och det är ungefär samma tjat här hemma :). Dock ingen tårta hos oss då ingen i familjen tycker om det. Det blir glassbuffé istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å glass buffé, det skulle funka här oxå. Gott

   Radera
 3. Lovar, jag är hemma idag. Mår riktigt dåligt :/
  Vad gullig han är :) Min son var precis likadan. Dagen efter firandet så började han prata om nästa gång han fyller år, hehe.
  Hoppas baksida lår släpper innan loppet!kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gissar att det blir samma här. Ja det hoppas jag verkligen.

   Radera
 4. Vila nu och ladda upp dig nu resten av veckan. Själv hade jag en höjdardag där kroppen svarade 100%. Det berömda "flowet" infann sig, kunde ha blivit hur långt som helst men tiden räckte inte till det...

  SvaraRadera
 5. Underbar känsla, absolut bästa passen när flowet infinner sig.

  SvaraRadera
 6. Haha barn är för härliga i den åldern. Mycket som går runt i deras små huvuden. Mina tjejer är ju stora (15+17) nu men vi har filmat ganska mycket och har ibland "filmkvällar" .. det kan bli många skratt & minnen.
  Vila benen nu så du slår rekord på lördag!! ;)

  Ha en trevlig kväll ..
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste både fota o filma mer, är alldeles för dålig på det.
   Tack.

   Radera
 7. Haha underbara barn! :)

  SV: Tack. Jag hoppas också det är övergående, är dock lite orolig eftersom jag opererat min vänstra benhinna mot kronisk benhinneinflammation. Men jag tar det lugnt så hoppas jag verkligen att det blir bra fort. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var något nytt, visste inte att man kunde ha kronisk benhinneinflammation.

   Radera
 8. Håller tummarna för dig nu. Varvet kommer gå skitbra! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Det lät som en härlig dag tycker jag! Och att vila dig ÄR ju det bästa nu, det kommer gå strålande på lördag, det tror jag!!

  SvaraRadera
 10. Söta lilla!! Jag håller tummarna för dig på lördag- det kommer att gå så BRA!

  SvaraRadera
 11. hÅLLER TUMMARNA PÅ LÖRDAG KRAMAR Diana

  SvaraRadera
 12. Härligt att läsa!

  När det gäller Cars så blir man nästan lite skrämd. Vilken jäkla marknadsföring de lyckats med. Alla killar i den åldern gillar ju detta. Sinnes egentligen

  Jag hoppas att du kan springa loppet och att det går kanon!
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, de har verkligen lyckats. Spelar ingen roll vad det är sonen vill ha ALLT som bilarna är med på.
   Tack!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...