tisdag 22 mars 2011

Nu måste det väl ändå vara vår?

Underbara vår + 11 grader (förvisso i solen utanför köksfönstret 06.30 men ÄNDÅ!!!)
Hade jag inte haft dubbelpass ikväll, skulle jag absolut ha snört på mig löparskorna och gett mig ut på en tur. Är riktigt, riktigt sugen på att få springa nu. Tycker det är underbart att se alla människor som är ute och springer nu när solen är tillbaka, de kanske har varit ute hela vintern men då har jag inte varit sugen på löpning och helt enkelt inte sett dem.
Å andra sidan så är 60 min spinning och Body Step inte helt fel heller. Sean är det dags att ta sig hem och lära in nya Body Pump koreografin, hade ju tänkt göra de igår men jag somnade innan 20.00 så det blev ingenting med det.Fråga 14 i 30 dagars utmaningen Favorit mellis

Är något som verkligen varierar, jag kan äta samma sak i veckor för att sedan inte alls vara sugen på just det, tror även att det är lite säsongsbaserat. Just nu är favoriten havregrynsgröt med kanel, blåbär och hallon, mjölk och en liten skvätt vaniljyoghurt. Jag kan äta det frukost, lunch, middag och mellis, anytime och jag fullkomligt älskar det. Har jag inte blåbär och hallon hemma, skivar jag i den färska frukt som finns.

En annan sak som jag den senaste veckan blivit helt besatt av är salt lakrits, jag har aldrig någonsin varit i behov av det innan eller känt något sug av det förrän nu, helt galet. Undrar vad min kropp har för brist som akut kom på att den behövde salt lakrits? Missförstå mig rätt, jag menar inte att detta är något mellis utan bara MÅSTE när som under dygnet. I vanliga fall brukar dessa akuta ”måste ha” attacker gå över när jag ger kroppen det den vill ha, men detta verkar vara ett ostillat begär.


3 kommentarer:

 1. Lakrits är ju så gott! Lakritsglass är just nu min favorit.....testa SIA hallon-lakrits!

  SvaraRadera
 2. Du är inte gravid? En cravings helt enkelt =)

  SvaraRadera
 3. Den måste jag testa.
  Nej, bara galet sugen på lakrits =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...