lördag 5 mars 2011

Äntligen dags för träning

Så var det ÄNTLIGEN dags att återigen få träna, som jag har längtat. Förmiddagen inleddes med 75min spinn/pump,passet var överfullt så jag gav min instruktörs cykel till en kund, som blev super glad. Om man som kund har tagit sig till gymmet för att träna o så är passet helt plötsligt full trots att man har en plats, så skulle i alla fall ja bli jätte besviken om ja inte fick träna, så för mig är det en självklarhet att kunden får ta min cykel. Sedan var det dags för 45 min pump.... Jag trodde att jag skulle behöva lägga mig ner på golvet o gråta. Varenda muskel i kroppen skrek sluta och min hals började åter igen göra sig påmind...grrrrrrrrrr.
Jag överlevde klassen, hann trycka i mig en banan innan det var dags för nästa klass, functional moves. Helt plötsligt fick jag hur mycket kraft som helst och blev super pigg, hur nu det gick till, men det är bara att tacka och ta emot.

Tur att eftermiddagen/kvällen inte innefattade mer planer än middag med familjen, svärmor och min mans syster med familj.

I morgon bli det åter igen vila, sedan räknar jag med att vara helt återställd inför nästa veckas planerade träning.
Önskar er alla en härlig lördags kväll.

2 kommentarer:

  1. Det var nog tur att klassen var överfull för din kropp behöver nog vila lite till... Krya på dig nu och hoppas morgondagens vila gör dig frisk!

    Ps: Jag undrar hur jag kan länka till min nya blogg i min signatur när jag skriver kommentar här..? Går bara att välja ett google-konto för mig?!

    SvaraRadera
  2. Men så konstigt!?!?
    Med tanke på att i min blogglista så ligger ju en direkt länk till din nya sida?

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...