måndag 28 mars 2011

Hur mycket mer får plats?

Just nu känns det som om hjärnan håller på och kokar över. Att jag trodde jag skulle lära mig Body Step klassen i lördags kväll var ju bara att glömma. Inte en enda låt hann jag med innan jag somnade. Istället fick söndagen gå till att lära sig så mycket som möjligt…kvalitet?! Nja kanske inte, förstår inte att just BS ska ta sådan tid, Men det är väl bara att inse att den gör det, i alla fall för mig. (alla bra tips på hur jag snabbt kan lära mig hela BS skivan är välkomet). Även måndags kvällen gick åt till BS inlärning, men nu tror jag att koreografin sitter till morgondagens klass...vågar jag ens skriva det?


Fråga nr 16 i 30 dagars utmaningen, favoritlivsmedel.,

Jag har funderat länge och väl på vad som skulle kunna vara mitt favorit livsmedel;
Finns det något jag inte klara mig utan? Nej
Finns det något jag äter varje dag, Nej
Men det finns något jag äter nästa varje dag och när jag varit utomlands mer än två veckor börjar jag längta efter det…
Det är något jag är barnsligt förtjust i, nämligen Lätt mjölk!

2 kommentarer:

  1. Vet inte om jag har något nytt att komma med gällande inlärning av bs men det som funkar bäst för mig är att efter en del lyssnande och tragglande hemma så försöker jag få en egen träningstid (hemma kan funka, men gymmet är bäst - där blir man inte störd av någon som ska "bara" en massa). En ostörd timma med full fokus brukar ge mig en flertal halvhjärtade hemma. Hoppas det går bra idag! Jag körde release i söndags och första klassen igår och jag gillar 83:an skarpt!

    SvaraRadera
  2. Ja jag tycker den är super (alltid kul med ny BS release). Jag brukar skicka iväg man och barn så att jag får timman hemma själv, men du har så rätt då är det istället andra saker som jag"bara" ska göra först...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...