onsdag 16 mars 2011

Då mår jag som bäst


Idag var det återigen dags för lunch klass, Booty och Core. Men nu efteråt är jag inte lika euforisk. Jag tror att dubbelpasset igår med release av nya FM klassen var mer än vad min kropp klarar just nu, för jösses vad ont jag har i HELA kroppen. Benen som redan var stumma har inte hunnit återhämtat sig sedan vilan i torsdags (och nej allt jag skrivit om vila har jag absolut inte glömt) men när man jobbar som instruktör händer det mer ofta än sällan att man hoppar in och tar extraklasser för att någon kollega behöver hjälp. Då känner i alla fall jag att ett par stumma ben inte är en ursäkt för att inte ta passet. Kvällens 75 minuter klass kommer gå på ren vilja.

Då mår jag som bäst! Nr 10

Sommar, semester, sol en helt oplanerad dag som precis startat och jag är hemkommen från en morgon jogg på stranden. Jag möts i dörren av en nyvaken liten prins som kastar sig om halsen på mig och med ett leende ropar mamma. Kunna sitta ute och äta en härlig långfrukost med familj och härliga vänner under en värmande förmiddags sol, för att sedan avnjuta en dag utomhus som avslutas med grillning och massa goda tillbehör ÅÅÅÅÅÅ vad jag längtar till sommar, det känns i hela kroppen hur mycket jag behöver det NU.1 kommentar:

  1. Instämmer! Jag vet att du fixar 75:an med ren vilja! Hade jag varit frisk hade jag mer än gärna hoppat in och kört om du behövt det! Hela jag skriker efter träning nu!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...