tisdag 18 september 2012

Frukost

Jag är en riktig periodare vad gäller frukost och har nu sedan i våras ätit smoothie, ägg och te till frukost. Men nu måste jag förnya mig. Vad är ditt bästa frukost tips?

20 kommentarer:

  1. Bananpannkaka!! Banan + 2 ägg och sen "valfritt" vad du gillar. Jag brukar ha i jordnöts/mandelsmör, mandelmjöl eller bovetemjöl, nåt kli/hampafrön/linfrön... kanske kakaonibs, kokos eller lite kardemumma. Sen steker man i kokosolja och äter med frukt = perfekt! :D

    SvaraRadera
  2. Äter också smoothie och 2 ägg till frukost men har int etröttnat ännu kram Diana

    SvaraRadera
  3. Förut åt jag bovetegröt med ingefära, kanel och äpple i. Riktigt gott! Eller bär med turkisk yoghurt & egen musli.
    Det sista året har jag nog ätit äggröra (hackade kokta ägg, skinka eller tonfisk, avocado blandat med majonäs) nästan varje dag.
    Visst är det konstigt att man oftast inte tröttnar på frukosten, man kan äta samma hur länge som helst. Och jag har märkt att när jag bor på hotell tar jag gärna typ samma även där .. (+ massa extra).

    SV.. Jag skulle inte skrivit om min planerad träning ;) .. kommer inte bli så riktigt för jag håller antingen på att bli förkyld eller så är jag bara övertränad, varit mycket nu känner jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur, kan också ät samma hur länge som helst, bovete ska jag testa.

      Radera
  4. Säger som JoHo; bananpankaka är riktigt gott! Ibland äter jag fiberhavregrynsgröt med bär och jordnötssmör, ibland mackor (jag är svag för bröd), ibland äggröra.

    SvaraRadera
  5. Bra inlägg! Jag behöver också förnya mig! Så tar åt mig av alla tips här innan :)

    Just nu blir det min musli med naturell yoghurt och färsk frukt ex banan, äpple, blåbär, hallon. Till detta mina hemmagjorda knäckebröd med avokado och plommontomat, och ibland blir det ett kokt ägg till också! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste testa att göra eget knäcke, har hitta hur många smarriga recept som helst!

      Radera
  6. Egengjord müsli som typ enbart består av olika slags nötter. Gärna rostade. Dyrt men supergott.

    SvaraRadera
  7. Pannkakor med banan, 4 ägg, jordnötssmör eller mandelsmör, kokos och blåbär. Steker i kokosolja och har gojibär, pumpafrön, solrosfrön och valnötter samt kanel och keso på! Har ätit samma frukost i flera månader nu och tröttnar inte eftersom jag varierar tillbehören lite! Kaffe med såklart! Mkt gott!

    SvaraRadera
  8. Min standardfrukost är bär, yoghurt och flingor. Jag tar fram hallon och blåbär ur frysen kvällen innan och låter det tina över natten i kylen. Sedan äter jag det tillsammans med naturellyoghurt, chaifrön, krossade linfrön och all-bran. Mums!
    Vad kul med massa tips här ovan :)

    SvaraRadera
  9. Tråkmånsen här äter gröt 7 dagar i veckan och tröttnar aldrig. Brukar dock variera mig lite mellan att ha bara havregryn eller både havre och råg i. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju gott med gröt, jag brukar äta det under vinter halvåret.

      Radera
  10. Riktigt goda mackor och juice och yoggi med musli i
    Värmer på brödet lite så det blir riktigt knaprigt ofta.

    SvaraRadera
  11. Tack för svaret om vilken sida man ska springa på. Jag bli helt tokig på de hela. Haha! Rysk yoghurt/kesella, bär och kanel är väldigt gott :) jag äter mest lunchmat numera. Makrillfile, tonfiskröra, avokado, finn crisp är några andra förslag :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...