torsdag 2 februari 2012

Underhållning

På väg mot dagens mamma barn klass, iklädd ett av favorit linnena från Röhnisch. (har ett i varje färg då jag aldrig kan bestämma mig för ett, eller ångrar mig om jag bara väljer ett….).
Det var full fart på klassen, några gravida och några med barn. Det höll näst intill på att bli en liten fight om en majskrok mellan några av tjejerna (inte mammorna), underhållning på hög nivå och de små liven hade fullt upp med att studera varandra än att bry sig om att mamma tränade. Lilleman sov som vanligt så jag fick mig ett helt ok träningspass med 30 min spinning, styrka för axlar, rygg, biceps, triceps och mage. Kände mig så nöjd så jag bestämde mig för att hoppa över styrkedelen i gymmet.
Vad tränar du idag?

10 kommentarer:

 1. Idag blir det tyvärr vila. Ska försöka knö in ett pass imorgon kväll.

  Ha ha! Plötsligt ser jag två mammor slåss över en majskrok. Tur att du förtydligade det... ;-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra med vila, det är ju då resultaten kommer av träningen.

   Radera
 2. Fin-fin i håret du var! Kul att passet går så bra och att lilleman sover sig genom passen! Känner ett enormt sug efter min spinningklass im nu när jag var tvungen att vicka bort den ikväll då Marcus är iväg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, var hos frissan igår =). Förstår att du längar efter din klass, jag har varken min i kväll eller på lördag.... DET suger!
   Kram

   Radera
 3. Vila dag, kändes rejält behövligt efter en stressig dag på jobbet...

  SvaraRadera
 4. En riktigt bra dag idag, 45 min styrka imorse och 7 km med vagn till lunch. Ska du ha kvar de fina lockarna? Eller var det bara lite extra fix just för dagen? Du behöver inte sakna din klass på lör, då roar du dig kungligt ju!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är fixade med plattång och borta efter mamm/ barn klasse. Ett pass får jag nog till på lö, Barvakten svek i sista stund men Ulrika har lovat att passa lillen under en spinning klass o har jag tur kan även Eva hjälpa mig under en klass...får väl tillbringa fm i Nike shopen, inte helt fel;)

   Radera
 5. Åh så snyggt linne! Gillar jätte mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätte skönt och vill man inte träna i det är det ett perfekt sommar linne!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...