söndag 26 februari 2012

Superfood

En av affärerna som vi besökte i Stockholm var systrarna Voltaires shop på pub. Vissa av Renées produkter finns ju i livsmedelsbutikerna här i Linköping, men långt ifrån alla produkter jag är nyfiken på.  Med hem följde dessa två som jag föll för när jag läste att jag kunde ha dem i smoothie och att det smakar som söt kola och kanel. Ett protein och fiberrikt superfood, frågan är bara HUR mycket ska man ha i?? När jag väl kom till bilen insåg jag att jag dumt nog köpt två lika dana trots att jag stod och höll i en annan burk! SÅ typiskt mig! Men jag är inte orolig att de inte går åt och om inte annat så lär jag väl besöka Stockholm igen.


12 kommentarer:

 1. Du kan väl recensera när du har testat det!

  Svar: Vad härligt det låter med en joggingrunda! Jag hoppas att jag själv fastnar för jogging.

  SvaraRadera
 2. Vilket supertips!
  Ska genast till PUB!
  Jag passade på att köpa massa nyttigt mellanmål nu, men de hade slut på Renée-sakerna. Trist, för jag älskar dom.

  ÅH vad härligt med barmark! Det var inte riktigt min upplevelse idag. Härlig, men inte barmark. Nästa gång ska jag köra på vägen och akta mig för skogen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var underbart med barmark, som jag längtat efter det.
   Fanns massa spännande produkter i hennes sortiment!

   Radera
 3. Söt kola och kanel? Njae.....det vette katten om jag tycker att den smakar något utav det. Lite kola kan nog anas, men kanelen har jag inte kunnat lokalisera trots mitt flitiga smoothie mixande i diverse kombinationer senaste tiden. Det som finns tydligt är en lite speciell, lite "grön" eftersmak. Svårt att beskriva, måste upplevas. Mesquite är absolut inte otäckt på något sätt, men man måste vara beredd på super foods smaken så att säga. Det ska bli roligt att höra vad du tycker. Smaklökar tenderar att vara mycket olika!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, ska testa i frukost smootien nu, hur mycket brukar du ha i?

   Radera
 4. Gillar deras produkter med =)
  Går att beställa på deras hemsda oxå, tänkte göra de snart! :D

  SvaraRadera
 5. Gör det??!? tack snälla för tipset!

  SvaraRadera
 6. sv: Tack igen! Älskar mina nya naglar. Tänk var det gör mycket!

  SvaraRadera
 7. Jag brukar ha en tesked ungefär när jag gör smoothie för en portion. Visst har hon många härliga produkter den där Renée!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...