lördag 11 februari 2012

Älskar lördagar

Även fast att jag är föräldraledig är nog detta bästa dagen på hela veckan. Att få ha alla hemma och umgås med hela familjen, jag älskart. Direkt efter frukost bar det av till gymmet för att instruera min spinn/bp klass. Förresten hände samma sak idag, genomsvettig och frös på en och samma gång... När jag frågade om någon mer upplevde samma sak var det flera som nickade! Jag Berättade om fenomenet när jag kom hem, mannen tittade lite konstigt på mig, - är det kallt i salen? Mmmmmmm det var det nog. Där har du svaret sa han då, ok inte konstigare än så...det hade jag ju kunnat klurat ut själv!
Resten av dagen är oplanerad vilket jag älskar, det blir förmodligen en tur till någon lekpark, lite shopping och brödbak om jag hinner innan vi får gäster.
Hur ser din lördag ut?

11 kommentarer:

 1. Städ & bak dagen för en annan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev ingen bakning för mig, glömde köpa valnötter till valnötsbrödet....

   Radera
 2. Jag njuter av träningsvärken, har åkt skridskor med familjen och nu blir det snart slappande och lite melodifestival!

  SvaraRadera
 3. Började med träning på gymmet, besök på Rodolfos för att köpa bröd i dag(bakar ju helst men det är ju bra gott.....), lunch, skridskoåkning och nu blir det en lugn och skön kväll med en härlig middag....:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en riktigt bra lördag!

   Radera
 4. Det låter som en riktigt härlig lördag och jag kan bara hålla med dig om att det är något speciellt med de där lördagarna. Veckans gulddag! :)

  Jag hoppas att söndagen fortsätter på samma fina vis den. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Älskar också lördagar! Det bästa är att få göra vad man känner för, utan tidspress :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...