söndag 12 februari 2012

Barnvagn

Jag har fått många frågor om vad jag har för barnvagn. När äldsta sonen föddes hade jag hört så mycket gott om urban jungle mountain buggy och jag upplevde att det inte fanns någon annan vagn av de vi tittade på som kunde slå den. Jag tycker att den är otroligt lättkörd i alla terränger, grus, asfalt, snö, i skärgården, inne i trånga affärer you name it. Då jag inte för en sekund ångrat vårt köp var det en självklarhet att lillebror skulle ha samma vagn samt att vi även skulle köpa en tvillingvagn i samma modell.

Nu har jag ju även börjat springa med båda vagnarna och det funkar superbra, enkelvagnen känns knappt att jag skjuter framför mig, medans jag får slita lite mer med dubbelvagnen, kan ju bero på att det är lite skillnad på att köra med enbart en baby eller två barn.
Hur som kan jag varmt rekommendera dessa vagnar om man funderar på att köpa vagn. Enda nackdelen som jag kommer på är att man inte kan vända sittdelen åt båda håll som man faktiskt kan göra i andra vagnar. Och det råder ju delade meningar om HUR tidigt det är bra att vända barnet när de ska sitta. För oss har det funkat och vi har en nyfiken son som vad vi vet inte tagit skada av att sitta framåtvänd och få upptäcka allt spännande som finns att se, det har gått alldeles utmärkt att prata med honom även fast vi inte har 100 % ögonkontakt hela tiden.

8 kommentarer:

 1. Tycker du är grym som orkar springa med barnvagn över huvudtaget! Oavsett modell. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, i brist på annat får det blir så, men får jag välja springer jag ju helst utan =)

   Radera
 2. Svårt det där med barnvagnar eftersom det finns så många att välja på. Vi är i alla fall också nöjda med vår; en Crescent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur Karin, det är en jungel och de allra flesta barnvagnar är ju riktigt, riktigt bra.

   Radera
 3. Diskussion om att barnet ska vara vänd mot föräldern är nog ännu mer upphetsad för oss som adopterar.
  Nu har vi vår son vänd mot oss för att vi tror det är bra.
  Läser man vad man inte ska göra som adoptivförälder så undrar jag om det ens är möjligt att ha barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det viktigaste är ju att man gör det som funkar bäst i sin egen familj eller hur =). Finns så många tyckare och endel har inte ens barn.

   Radera
 4. Vi har haft så många vagnar (totalt 5 varav 3 kvar, sjukt egentligen) och alla har sina för- och nackdelar. Men Mountain Buggyn kan jag just nu inte släppa så vi kommer nog sälja en av våra vagnar inom kort och satsa på en UJ. Tack för att du har kommenterat i vagnfrågan hos mig och för att du skrev detta!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att ni blir lika nöjda som vi är.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...