måndag 20 februari 2012

Sjukstuga

Jag myser mellan två sovande små killar,den ena snarkar som en hel karl och den andra piper lite då och då, mysigt. Storebror har haft en varm natt med hög feber och dagens önskan av aktivitet var att kolla på milm ( film) i sängen, och då gärna samma om och om igen. Frågan är ju om det var av feber eller uttråkning som han somnade? Han lyckades även hälla i sig lite mer panodil än vad man ska, så numret till giftcentralen har gått varm. Och jag har lyckats bryta ihop x antal gånger för att det hände, jag vet att man inte kan se sina barn HELA tiden, men ibland önskar jag att det var så. Hur som ska mängden han fått i sig inte vara skadlig tack och lov, hoppas bara att det stämmer. ( tydligen kan två snart treåringar klättra väldigt bra och fort samt även få upp barnsäkra flaskor...mamma det var pupergott....).

Kroppen känner av gårdagens löptur,jag gillar känsla av att ana träningsvärk, det blir perfekt med ett spinningpass ikväll för att träna bort träningsvärken.

10 kommentarer:

 1. Stackars pojken som är sjuk. Hoppas att han frisknar till snart! (Läskigt det där med panodilen...)

  SvaraRadera
 2. Nej Karro man kan inte ha ögon i nacken! Inte du heller! Jag har gjort samma sak tyvärrm Herman fick i sig starkt golvlim som liten och sån ångest har jag aldrig haft.. Men osm tur var, det gick bra och man lär sig nåt av läxan minst sagt.. Lustigt att han tyckte det var så gott så han ville dricka det frivilligt!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, skönt att höra att det är fler än jag som missar. Och ja världens sämsta samvete. Luktar ju jordgubbe, så jag antar att det smakar helt ok också.

   Radera
 3. Ja usch, tur att det gick bra!

  SvaraRadera
 4. Förstår panikkänslan! Och även om man känner sig en skitdålig förälder när det händer saker, så är det (som du säger) omöjligt att hålla koll på barnen HELA tiden... :-(

  Tur att det gick bra!

  SvaraRadera
 5. Skönt att det gick bra! Förstår känslan ...
  Hoppas ni snart kryar på er.

  Mitt dåliga samvete handlar om att jag skäms som en hund de gånger jag blir arg/frustrerad på min 8 min bebis.
  Som tur är händer det nästan aldrig längre. Man förstår sig på de små liven mer och mer ju längre man har dom

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer inte det dåliga samvetet som ett brev på posten när man blir förälder? Att aldrig räcka till och att alltid vilja mer.... Något man får vänja sig vid.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...