fredag 3 februari 2012

Tankens kraft

Det blir som man tänker och bl.a., bl.a., bl.a. Visst blir det allt som oftast så, både i positiv och negativ bemärkelse.
I morgon är det äntligen dags för årets Nike event, två klasser har jag lyckts få till att gå på, med en barnvakt på plats och en som följer med från Linköping.( mannen är i Barcelona, och hade han varit hemma hade jag såklart haft med honom och tränat hela helgen istället). Trodde ja.....,jag hann tyvärr tänka att förmodligen kommer nog den ena hoppa av, och mycket riktigt ringer hon dagen efter och säger att hon är lite för stressad för att följa med!
Så i morgon blir det att packa bilen, tidigt, tidigt med sovande baby och en förhoppningsvis pigg mamma, 10.30 startar spinningen i Globen som jag ska vara med på och visst har tanken har slagit mig att inte åka, men det är det bästa jag vet så den tanken slogs snabbt bort.
Så är du sugen på en tripp till Stockholm i morgon finns det plats i bilen och vill du dessutom ha en barnvagn med dig mellan 13-14 så gör du min dag ;)

10 kommentarer:

 1. Hade gärna hjälpt dig om jag hade varit i huvudstaden. Men det är liiite långt att åka för att vara barnvakt.
  Vad tråkigt att hon hoppade av så sent. :-(

  Hoppas du får en bra dag ändå!

  SvaraRadera
 2. Tack söta;), det löser sig allid på något sätt.

  SvaraRadera
 3. Åh!! TYPISKT att barnvakten inte hinner... håller tummarna att du får lite hjälp av någon på plats! Det ordnar sig SÄKERT, det tror jag!

  SvaraRadera
 4. Hej! Rösta gärna på mig till årets affärskreatör 2012. Jag kan vinna en plats på handelshögskolan i stockholm. Du kan även vinna en plattång på min blogg om du är med och röstar.

  http://utmaning.hhs.se/rosta/alexander-berglund

  SvaraRadera
 5. På ett eller annat sätt gör det ju alltid det!

  SvaraRadera
 6. Lycka till!! Sonen var som sagt var där och fixade massor igår. Verkar bli super!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. och det där med hemska pass... Kommer nog fler! Men sen kommer våren :D

  SvaraRadera
 8. Hej
  Svarade dig just på min blogg! Lider med dig att det blev som det blev för din del!!!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...