Att det allt som oftast inte blir som man tänkt sig har på sista tiden blivit mer av ett signum känns det som. Då det inte blev så mycket träning för min del under helgen var jag tok laddad inför gårdagens spinning pass, full sal med massa träningssugna människor gjorde inte saken sämre. Jag körde igång passet, och hann väl halvägs in i uppvärmningen när ännu en kund kommer in genom dörren, med biljett som även alla andra hade… insåg snabbt att repan förmodligen släpp på en kund för mycket de trodde väl att cykeln som gick sönder förra veckan var lagad, vilket den inte var. Såklart fick kunden ta min cykel och ännu en måndag instruerade jag klassen från golvet. Man får ju lite extra energi när man inte cyklar själv, vilket resulterar i ännu mera pepp än vanligt. Kunderna blev trötta och nöjda och själv gick jag därifrån lite blåst på konfekten kändes det som, men men nästa måndag ska det väl funka?! Denna vecka har jag även en extra klass så jag får min dos av träning ändå.
Neeeej riktigt typiskt! Sådana misstag får ju inte ske från repan:( Jag hade inte fixat att stå på golvet och instruera....så fjäder i hatten för dig Karro! Kram
SvaraRaderaDet går bra, även fast jag blir tok sugen på att köra själv såklart. Kram
Raderastrongt!
SvaraRaderaHär är det vila då man är sjuker..glass är botet :)
Ps; du gav ju ut ett kanon recept på bullar, så tänkt ge dig ett kalas gott bröd som passar perfekt till soppa o pasta rätter:
SvaraRaderaBröd med rostade valnötter
2 runda bröd
100 g hackade valnötter
1 msk matolja
25 g jäst
5 dl vatten (37 grader)
2 msk olja
2 tsk salt
5 dl grahamsmjöl
8-9 dl vetemjöl
Hetta upp oljan i en stekpanna, rosta valnötterna under omrörning
smula ner jästen i en degbunke. lös upp jästen i lite vatten, tillsätt resterande vatten med olja salt & grahamsmjölet, samt det mesta vetemjölet..Arbeta samman degen väl, låt den sedan jäsa, på varm plats cirka 45 min..
ta upp degen sedan, på mjölat bakbord och arbeta in valnötterna..dela sedan degen i 2 delar, och forma varje del, till ett runt bröd..
Placera brödet på plåt med bakplåtspapper..låt jäsa 30 min..sätt ugnen på 225 grader, placera i nedre delen av ugnen..sänk rätt snart till 200 grader..grädda ca 40 min..därefter lite svalning...
Tack snälla! Det ska jag baka i helgen,;)
RaderaMen åh, igen! TACK!!
SvaraRaderaJa, ibland måste man bara lyssna på kroppen! Jag ska springa långt på torsdag, men med broddar. Sen blir de faktiskt bara vila. Jag är för sliten!
Låter klokt, ibland behöver kroppen lite längre återhämtning för att komma tillbaka till toppform igen!
RaderaBakläxa till repan folket, jag skulle få ett utbrott på den som stod där och inte kunder räkna cyklar och kunder. Du gjorde det rätta att lämna din cykel, men fy vad trist att instruera på golvet. Hoppas det inte händer igen!
SvaraRaderaEller hur, när man är tok laddad får det inte hända =).
Radera