tisdag 24 april 2012

Sådär ja, jägarvila UTAN fusk!!!Där satt den och aj, ja, ja så jobbigt. Mot slutet fick jag en liten flash back från förlossningen, det går såklart inte att jämföra smärtan, men helt plötsligt började jag andas som när de värsta kryst värkarna kom?!
Tur att jag satt mot en vägg hemma och inte på gymmet, vem hade vågat gå på mina klasser?
Vad gör den för nytta förresten? När man tränar statiskt blir man ju stark i just den övningen/ställningen/positionen/hållningen man har och vad har jag för behov av att kunna sitta i 90 graders vinkel mot en vägg, någon som vet?
Helt ärligt, tråkigt är det ju också!

23 kommentarer:

 1. Hahaha! Bra jobbat!
  Fint om du hade stått och krystat på gymmet. ;-))

  Jag vet faktiskt inte nyttan. Men statisk/uthållighetsstyrka tränar du ju b.la. upp i bodypump också, så någon nytta måste det väl ha? Generellt vad gäller benstyrka menar jag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmmm eller nej, fast då hade jag nog bitit ihop och stått lite längre. Tyst såklart.

   Radera
 2. Nja, visserligen sitter du inte i den positionen men du tränar upp en bra benstyrka och det är riktigt bra mjölksyreträning. Inte står du i planken dagligen heller ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;) nej det gör jag ju inte. Men ökar den benstyrkan är jag nöjd!

   Radera
 3. Galet var bra!!! Önskar jag kunde stå så länge :) jag skulle testat för någon dag sedan men nu är de lite mkt och mitt knä är inte riktigt bra :/ hoppas du får en toppen dag imon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När knät är bättre lovar jag att du också fixar det!

   Radera
 4. GRYMT BRA !!! Är inte säker att jag klarar det. Ska till gymmet efter jobbet så jag återkommer .. ;)
  Värmde du upp ngt ??
  Håller med om att det är en väldigt "tråkig" övning, förmodligen för att det är så dj... jobbigt. ;)
  Men å andra sidan vilken statisk övning är rolig ???

  Ha en bra dag!!

  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mer än att jag var ute och sprang på fm och så jagade jag nog barnen precis innan.
   Lycka till!

   Radera
 5. Imponerande! Själv får den där övningen mig att påminnas om gymnastiklektionerna under skoltiden. Den gjordes VARJE gymnastiklektion under låg- och mellanstadiet hos oss. Vår lärares favorit. Jag tror inte att vi var många som höll med. ;)

  Heja dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hua, det var ju inte meningen, Undra i vilket syfte er gympa lärare tyckte det var bra att stå i jägarvila varje klass. Dålig fantasi? elller gillade han/hon inte sitt jobb?

   Radera
 6. Ha ha! Bra jobbat! Om du nån gång saknar stol så kan de ju vara skönt om du behöver vila ryggen mot något? Nån annan användning tror jag inte du kommer ha av det dock. Förutom att du kan skryta lite då! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då sätter jag mig nog hellre på golvet eller står ;) o tre min vet jag inte om det är så mycket att skryta med... 10 då hade jag blivit imponerad av mig själv, men jag tänker inte ens försöka.

   Radera
 7. Hahahaha!! Nu mÅste jag OCKSÅ gå in för 3 min! Blir tufft... men har man klarat två förlossningar ska man väl klara några minuters jägarvila! Grymt av dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, så tänkte jag oxå

   Radera
 8. VARFÖR I HERRANS NAMN UTSÄTTER MAN SIG FÖR DETTA !! ;)
  Är ju en fruktansvärd övning .. men jag fixade 3:an idag .. 3 min 6 sek DÅ ringer maken och stör, kom av mig helt .. (hade nog inte klarat så mycket längre för jag satt nästan o hoppade..).
  Bara för att det är så fruktansvärt ska jag kämpa vidare .. gör man några ggr/v kanske man kan nå typ 4 min i slutet av året .. ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...