måndag 9 april 2012

60 min spinning

Morgonen inleddes med 60 min spinning. Insåg när jag satte mig på cykeln att det inte blivit så mycket sömn för min del under natten då sönerna turades om att väcka mig. Men men kunderna fick sig ett gott skratt när jag pratade i natt mössan och jag tror och hoppas ändå att alla blev riktigt trötta. Nytt pass för dagen med nytt upplägg och då vill jag mer än vanligt höra deltagarnas kommentarer om jag ska förändra eller köra på det upplägget. På föregående pass upplägg körde jag varannan intervall varannan backe, då stammisarna vant sig vid det var det dags att trappa upp med mer tempo och lite kortare återhämtnings sträckor mellan intervallerna….mmmm bra upplägg och bra musik fick jag som feedback, men jag ska nog ändå förändra lite till nästa måndag.
Favorit just nu Ellen long sleeve tee från Röhnich.

14 kommentarer:

 1. Kul med nya pass, de gillas =)
  har du fått dig lite eftermiddags sömn? eller blev du piggare?

  SvaraRadera
 2. Härligt att du kan underhålla kunderna så att de får skratta lite! =)

  Älskar också den tröjan! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Då somnar du gott ikväll ist =)

  SvaraRadera
 4. He he! Bra att du bjuder på dig själv. ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar den där tröjan! Fast den gula är nästan ännu finare. Kanske inte skulle springa i den, men definitivt mysa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på den gula också...jätte fin

   Radera
 6. Snygg tröja! Välkommen till klubben! med nomadnatter alltså! Är det bra att börja köra intervaller när man inte joggat tidigare eller är det bättre att bara börja jogga i samma tepo tills man inte orkar mer? Undrar nybörjaren!

  SvaraRadera
 7. Kan du inte alternera lite mellan uppläggen så de inte vänjer sig? Förr när jag körde mycket spinning så tyckte jag det var roligt när instruktörerna förändrade lite så man inte riktigt visste vad som skulle komma. :) Rikstigt snygg tröja!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det är det bästa. jag brukar ha några upplägg jag varierar mellan eller byter upplägg på det redan färdiga passet. Men sista tiden har kunderna velat köra varannan backe varnannan intervall =)

   Radera
 8. Intressant upplägg. Vilka typer av intervaller jobbar du?

  Själv gillar jag att jobba i tre "berg" med klättring och avslutande raksträckor på "krönet".

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...