tisdag 3 april 2012

Behöver jag hjälp?

Jag är verkligen helt hopplös, kläder (framförallt träningskläder) och tidningar (mat tidningar), kan bara inte stå emot. Tränings tidningar brukar jag inte ha några problem med att inte köpa MEN ligger det en tränings DVD i så är det helt plötsligt lite svårare för mig att tänka logiskt.

1.   Jag behöver den ABSOLUT inte, har ju trots allt arbetat med träning i över 16 år så ett eget program är inga som helst svårigheter att sätta ihop för mig.
2.   Jag har HUR många tränings DVD som helst som jag ALDRIG tittat på, funderar fortfarande på vad som skulle göra att jag tittar på denna.
3.   I arbetet som Les Mills instruktör får jag ju varje kvartal DVD;er som jag faktiskt tittar på och använder mig av, har hur många som helst så det är bara att välja.
Igår var det dags igen då fick jag med mig topp hälsa hem pga denna DVD.

Måste lova mig själv att detta var sista gången.
Hur lyckas du stå emot? Eller är det som med allt annat, bara att bestämma sig?

28 kommentarer:

 1. Jag vill ge dig en utmaning kära vän, du kan vara den första som gör det!:
  Jag som är rygg-nackskadad, har fibromyalgi, SRS, och annat skit i kroppen, jag som inte klarar av träning pga svår värk men som verkligen VILL träna som förr, Jag hittar inget jag kan göra dagligen. Inte ens promenad. Nu till utmaningen: Vill du göra ett anpassat vecko-träningsprom till oss som inte kan? Då blir jag otroligt Tacksam. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, tacksam för frågan. Svarar på din sida.
   kram

   Radera
 2. Inte helt rätt...mitt senaste var en med latinodance...trasslade mest in mig i mina egna ben förhoppningsvis brännde jag lite iaf:)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du använder dem ju i alla fall. Det är ju liksom det som är meningen.

   Radera
 3. Ska vara lätt istället för rätt...såklart:)

  SvaraRadera
 4. Ha ha! Låter som min man. Han är en tidnings-junkie. Själv köper jag nästan aldrig några tidningar men jag läser en jävla massa bloggar och inspireras från folk som du!

  PS. Skorna kommer från H&M (199 kronor). Och de var t o m sköna vilket inte alltid är fallet med H&M:s skor tycker jag. DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läser ju inte heller träningstidningar utan inspireras av bloggar (men men ibland faller jag dit).
   Å tack snälla, must have.

   Radera
 5. Ha ha. Jag har samma problem med kläder, skor, modetidningar mm mm. Jag har bestämt mig 100 gånger, men faller ändå dit. Lika bra att bara ge efter och hoppas att man inte blir ruinerad på kuppen.... :)

  SvaraRadera
 6. Kul att hitta hit till din blogg. Sitter själv på en hel hög med cd-skivor och har faktiskt använt en, i alla fall. :-) En som gick het efter min förra graviditet och som var lättare att följa än att göra ett eget program och som var riktigt bra från IForm. Fast det var ju nu fem år sedan så möjligen har den samlat lite damm sedan dess. ;-)
  //Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittat hit, jag försökte lämna en kommentar på din blogg men det gick inte...

   Radera
 7. Den där tidningen kunde jag inte heller stå emot :).

  SvaraRadera
 8. Köper varken tidningar eller följer tips o råd från media..
  Struntar i allt mer eller mindre...

  SvaraRadera
 9. Å-hej igen :)
  Tack för ditt svar. Jag mejlar dig i veckan. Har skrivit svar till din fråga i min blogg.
  Kramis

  SvaraRadera
 10. Låter som en härlig dag =) Tandläkaren gick bra, till slut =)

  Jag har oxå svårt att stå emot de där, köpte denna tidningen oxå =)
  Tror bara de är att bestämma sig, men hur lätt är de :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur, precis hur lätt är det?

   Radera
 11. Jag lyckas stå emot. Tycker det är så jobbigt att titta på dessa. Går hellre på andras pass, men så ibland önskar jag att jag hade några videos - förutom les mills då.
  sv: Ja, de skickade ut en notis om att just digital bildbehandling inte kommer finnas kvar så länge till. Vad det innebär vet jag inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är lösningen, titta på dem o inse att jag inte gillar dem.

   Radera
 12. Va? Den missade jag! Stod och tittade på "topphälsa" ju. :-O
  Det blev Fitness magasin för mig istället. En stor artikel om att gå ett steg längre i sin löpning. (Det låter ju bra i teorin i alla fall....) Hihi! :-D

  SvaraRadera
 13. Jag känner igen mig .. typ "gratis är gott" .. köper sällan en tidning om inget annat ingår .. ;) Så snål jag låter .. men ofta får man böcker, filmer som är ok eller så kanske jag eller döttrarna "behöver" ett läppglans eller maskara ... ;)
  Å andra sidan är jag ibland flitig med tränings-dvd.
  Har inte så jättestort utbud på mitt gym så jag kan tycka det är kul att stå i vardagsrummet ibland .. ;) SÅ denna har också blivit min! =)

  Sv.. Tack för pepp .. det går ju i vågor med fantasi och ork. Har varit stressigt överrallt nu så det påverkar givetvis allt!

  Ha det bra!

  = )

  SvaraRadera
 14. Jadu.. Dels är det nog bara att bestämma sig men också att inte utsätta sig för frestelsen, dvs inte gå i de affärerna eller gå fort förbi de hyllorna. Eller nåt. Jag är inte så jäkla duktig på att INTE shoppa.. Mailar dig på FB. Kram

  SvaraRadera
 15. Ha ha! Jag är precis lika värdelös! Inga problem med DVD:er och tidningar men kläder och prylar "behöver" jag tydligen till förbannelse. Min man är så trött på mig så det finns inte! Bara att inse att man har ett problem när man "gömmer" de nya sakerna man köpt för sin man och sedan låtsas att man haft den där tröjan, jackan etc läänge om han mot all förmodan skulle fråga när man sedan använder dem. ;)

  SvaraRadera
 16. Så har jag också gjort några gånger....knasig man är;)

  SvaraRadera
 17. Haha, jag är likadan ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...