söndag 22 april 2012

Bra träningshelg

Lördags förmiddagen startade som vanligt med spinning och bp. Full klass och medans jag satt på spinning cykeln och körde spinning, såg jag hur det strömmade in ännu mera människor till Body Pump klassen. Det är verkligen nåt alldeles extra med en överfull tränings sal, känns som om alla blir lite extra taggade på något vis. Det var nytt upplägg på spinningen med mer fokus på benstryrka än vanligt och kunderna hängde som vanligt på och kämpade allt vad de orkade. Glada, trötta och svettiga bytte vi efter 30 minuter sal och fortsatte med pump.

Dagens träningspass blev en timmas löpning, efter nattens spöregn trodde jag knappt jag vågade hoppas på att det skulle bli någon löpning. Tur att jag hade fel. Började med min vanliga slinga och när jag var klar med den var jag sugen på mer, så jag fortsatte planlöst in på nya vägar. I samma lugna tempo lufsade jag runt och insåg till min stora glädje att håller jag ungefär samma tempo så klarar jag GT varvet. Jag lär ju inte slåss om vinsten men jag kommer att ta mig runt utan problem.

18 kommentarer:

 1. BodyPump? Please säg att jag lärt mig något av att hänga här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :0) styrketräning för hela kroppen med skivstång, i grupp

   Radera
 2. Egenodlad potatis är ju så gott!! Men kräver så mycket plats om det ska bli något så det hoppar jag nog i år .. Har inte bestämt mig än. Har bara 2 pallkragar som vi sår i.

  Härlig träningshelg du haft!! Jag vågade mig ut på en väldigt liten joggingtur idag - och jag tror foten höll..
  Hoppas, hoppas ..

  Ha en härlig söndag!

  = )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är underbart gott. Hoppas verkligen att foten höll.

   Radera
 3. Härlig känsla. Klart du klarar varvet! Vi håller tummarna för dig! :-D

  SvaraRadera
 4. Det är så himla roligt att instruera då! Själv har jag inga helgklasser men tränar gärna själv då bara för att få känna av helgstämningen.

  Trevlig söndagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar lö förmiddags passet, sedan är det helg.

   Radera
 5. Va härligt det låter, massa träning:) Skönt med en bra känsla inför varvet, jag ska lite skrämd ge mig ut på första rundan på nästan en månad - förkylningar är dumma. Men envisan ska förhoppningsvis hjälpa mig runt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går säkert bra, skönt att vara av med förkylningen.

   Radera
 6. Åh vilken härlig dag!
  Önskar jag kunde säga att jag har en bra känsla inför maran, men det kommer kanske :D Tänka positivt ja...
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilke härlig träningshelg du har haft :) kram Diana

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat! Klart du kommer ta dig runt! Och sist kommer man ju aldrig, det är vad jag brukar peppa mig själv med när jag inser att jag aldrig kommer komma först! ;)Jag håller på dig!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant, sist kommer jag ju inte komma. Alltid något!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...