torsdag 5 april 2012

GLAD PÅSK

Igår morse när jag lämnade på förskolan satt en skylt om att alla barn skulle vara utklädda!!! WHAT? (borde jag som mamma kanske listat ut men nu hade jag inte gjort det). Och från att ha fått lämnat fem timmar tre dagar i veckan får vi nu lämna 15- timmars barn 3 timmar fem dagar i veckan 8-11. Just igår hade vi bokat in ett möte med förskolechefen runt 9 och jag blev genast lite svettig och funderade på hur jag skulle hinna ned till stan och fixa någon påsk utstyrsel innan kl 11.
Det löste sig och sonen var nöjd och glad igår för sin fina påsk hatt. (Hur klär man ut killar? Får nog ta och skärpa till mig till nästa år).

När vi klev in på förskolan i morse stod alla barn och grät för att de minsann INTE ville vara utklädda och vi föräldrar försökte efter bästa förmåga berätta hur fina de var. Vill inte ha min fula hatt mamma… ja ja vi får väl se hur det gått när jag hämtar honom om ett par timmar

20 kommentarer:

 1. Vad fin han blev :). Jag läste i början av veckan att de gärna fick klä ut sig idag, men lyckades på något sätt förtränga det tills jag blev plågsamt påmind i morse. Då känner man sig som sämsta mamman någonsin......:).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju lätt hänt, att förtränga menar jag =)

   Radera
 2. Men han är ju bara hur söt som helst!

  SvaraRadera
 3. Ur söt, blev kanonbra!

  SvaraRadera
 4. Hahaha, men han var väldigt söt!!! :)
  Tack snälla du och ha en fin påsk du med! Eller ni, hela familjen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt lilla hjäta.
   Tack det samma

   Radera
 5. Men så söt. Fast det kanske han inte vill vara :) . Glad påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå när jag säger att han är söt säger han bara JA...

   Radera
 6. Det där är värdelöst.. Så gjorde äldsta sonens gamla dagis. Han fick vara där mellan 8.30 till 11.30. Ingen frukost och ingen lunch. Däremot fick han hjälpa till att DUKA tallrikar och sen......gå hem! Jag var tokförbannad och bytte dagis!

  Nu får mellansonen gå 5 timmar varje dag och de är UNDERBART flexibla. De har t.o.m. flyttat tiderna ca 10-20 min så jag kunde hämta alla barnen på en och samma gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du bytte! Förstår inte hur svårt det kan vara att vara flexibla?

   Radera
 7. Men så SÖÖÖT! Jättejättefin!

  Och KRÅNGLIGT med tiderna tycker jag. 8 - 11 är ju ungefär ingenting!? Måste ju vara bättre att ha fem timmar sammahängande men färre dagar. Eller? Vi har fem timmar x 4 dagar (20 tim i Uppsala) Och fem timmar känns väldigt "lagom" tycker jag... då hinner hon vara med och jag hinner med lillebror samt få lite GJORT ;)

  GLAD PÅSK på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj 20 timmar är ju ännu bättre än 15. Men vi är flera föräldrar som kräver en förändring så det ska nog bli bättre.
   Tack det samma.

   Radera
 8. Riktig fin påsk gubbe med så fina pepparkaks ögon, om några år kommer flickorna springa efter honom så det är bäst att laddar bra löpar skor tills dess.

  anette meg carlsson

  Jag är med i tävlingen.

  SvaraRadera
 9. Vad fin han blev, din kille!

  Jag bakade din jordnötskladdkaka igår och åt av den idag. Sååååååå god! Glas påsk!

  SvaraRadera
 10. Visst är den underbar. Tack det samma.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...