torsdag 19 april 2012

Step

Håller på och försöker knåpa ihop en step klass som jag ska vicka på nästa vecka. Kan inte ens komma ihåg när jag sist instruerade "vanlig" step ( förutom body step som jag körde innan jag blev gravid).
Jag älskar att sätta ihop egen koreografi även om jag samtidigt ställer otroligt höga krav på mig själv, det ska vara kul ( så klart) pedagogiskt (tål inte när instruktören bara kastar ut koreografi utan att ha tänkt till), varierande, dansant, kraftfullt, följsamt, ja jag kan hålla på hur länge som helst. Ändra och justera om och om igen. Just nu har jag bara ett block kvar men det är nu det. Om någon timma kanske jag börjat om från början igen. Om inte sonen tröttnat... Mamma sluta dansa nuuuuuuuuu, nuuuuuuuuu.
Att gosa med honom och läsa saga känns lite mer lockande just nu, så får det bli.
Ha en fin dag.

16 kommentarer:

 1. Ja men det är det jag säger! Jag måste gå på dina pass :-). "Inte bara kasta ut" det var precis det instruktören på "passet-jag-helst-vill-glömma" gjorde när jag tvingat mig dit med en kompis påtryckningar.

  PS: Nä jag tror inte att "en gång är ingen gång-tänket" är så bra för då kör man... men bara idag....imorgon ska jag sluta osv. DS.

  SvaraRadera
 2. Låter mysigt

  Här planeras det brödbak och någon saffranslängd, när lite extra tid finns..
  Eftermiddags fikat, idag blir gott helt enkelt..

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag kan sakna de där step-passen. Mina knän pallar inte riktigt det längre tyvärr. Saknar för övrigt riktigt roliga pass överhuvudtaget. Får se till hösten om jag besöker något gym igen.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säg till om du har vägarna förbi Linkan så kan du provträna hos oss.

   Radera
 4. Vad kul med step. Jag är som du, har höga krav på mig själv. Det fixar du. Jag lovar att de kommer tycka om koreografin!

  SvaraRadera
 5. Åhh step som är så kul!! Finns inte på mitt gym och jag saknar det rejält ...

  SvaraRadera
 6. Jag förstår dig. Det var flera år sedan jag höll en stepklass, men minns hur mycket tid det kunde ta att få ihop en klass som jag var nöjd med.

  Ang aiolin så vispar jag den för hand. Funkar jätte bra!

  Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset.
  De där känns konstigt. Trodde man fick springa i någon annans namn men att det är den personens tid typ. Jag tycker du ska ringa imorgon och höra så får du de rätta svaret. Jag är i gruppen bakom dig, 21 ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kanske vi ses, så länge jag inte behöver vis leg för att hämta ut startlappen, då är det ju kört igen! Alla dessa tröttsamma regler....

   Radera
 8. Kul med step men gosa är bättre :) kram Diana

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...