tisdag 10 april 2012

Allt löser sig.

Idag är det vilodag från träning. Istället blir det ännu mera mys med mina killar och om en liten stund bär det iväg hem till en dagiskompis för bus.
Skrev ju för några veckor sedan att det inte blev något gt varv för mig. Men nu är det ändrade planer, jag har fått tag i en startplats. Men löpningen har legat lite på is. Så med drygt en månad till start kan jag ju inte vänta mig någon tid att vara stolt över utan får istället satsa på att ta mig runt. MEN en vän frågade om vi inte skulle anmäla oss till Stockholm halvmarathon i sep och jo, varför inte? Då har jag ju hela sommaren att träna och försöka få till en bättre tid än vad gt kommer bli. Gillar tanken, tror minsann jag ska ta tag i den utmaningen.

12 kommentarer:

 1. Halvmaran i Stockholm är super med en lättsprungen bansträckning och härligt med allt runt omkring! Klart du ska springa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter ju jätte kul, ska du springa den?

   Radera
 2. Ha en bra dag!
  Bröd bak o jobb här..

  SvaraRadera
 3. Åh härligt!
  När det gäller marathon så är mitt mål just nu att bara ta mig runt haha.. Jag vet till 100% att jag klarar 3 mil, men sen......
  Jag hejar på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer fixa det, heja oss.

   Radera
 4. Vad kul att du har fått en startplats i Gtbg. Själv ska jag också ta mig runt(delmål)mot OS maran i Sthlm senare i sommar. Om inte benhinnorna bråkar....
  Självklart ska du oxå springa Sthlm halvmara. En lättsprungen och mycket snabb bana! Har mitt personbästa på halvmaran just från denna tävling!! Har funderingar att ev springa men är rädd att det krockar med Skol-SM i friidrott, då jag måste vara på plats och coacha de mina. Ska kolla så får vi se vad det blir!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka roliga lopp du har framför dig, hoppasbenhinnorna inte bråkar.

   Radera
 5. Nämen nämen... nu blev jag sugen på Stockholm i september... :)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att de bli GBGvarvet. Tror du kommer göra superbra ifrån dig. Anta utmaningen vettja ;)

  SvaraRadera
 7. Åh roligt! Vill också springa något lopp!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...