måndag 28 maj 2012

Lyx liv

Jag har sagt det förut men kan inte nog tycka på HUR mycket jag älskar mitt liv just nu. Att vara föräldraledig i Sverige är verkligen en lyx och jag skulle kunna vara det länge, länge.  Då jag riktigt njuter av det livet på alla sätt och vis.
Att få umgås med det bästa jag har dvs mina barn, se hur de utvecklas och få vara med i deras vardag.  Ta dagen som den kommer utan en massa måsten som resten av livet är förknippat med, då tänker jag främst på alla tider att passa hit och dit. Just nu tar vi dagen i barnens tempo om det så är en dag i lekparken, på kolmården eller läsa sagor så länge vi gör det tillsammans är jag lycklig.
Lilleman 8 månader har börjat resa sig ÖVERALLT vilket tyvärr även medför en och annan vurpa. Men att se den totala lyckan i hans ögon när han lyckats, den är obetalbar, min älskade lilla skatt.

33 kommentarer:

 1. Svar
  1. Supermysigt, snart är det din tur :O)

   Radera
 2. Ja visst är det härligt! När jag var hemma första gången började jag faktiskt längta tillbaka till jobbet på slutet, men INTE denna gång.... Och snart är det dags - bara tre månader kvar. Gäller att njuta i massor nu :)! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa tiden just nu, sommar och bara alldels underbart. njuter så mycket som jag bara kan.
   kram

   Radera
 3. Ja, det är verkligen lyxigt! Jag tycker dock det har varit väldigt kämpigt denna gång då Leo varit extremt krävande tyvärr :( Snart är det dock semester för mannen och det ser jag fram emot mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja allra bästa är ju när båda är hemma!
   Underbart med semester.
   Kram

   Radera
 4. Visst är det helt fantastiskt underbart att vara föräldraledig? Älskar varenda sekund!!

  SvaraRadera
 5. Instämmer! Helt fantastiskt är det!

  SvaraRadera
 6. Du borde defintivit vara med i min utmaning "VI SKA INSPIRERA VÄRLDEN", Där man skickar en bild på sig till min mail och jag lägger upp bilder på olika människor i olika storlekar, sjukdomar, hudfärger, personligheter ect för visa att man är bra som man är och ni alla andra som ser detta hacka på! Vi kan förändra den felaktiga synen som idioter i den här världen skapat :) läs mer om det på bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, tittar in hos dig strax.

   Radera
 7. Håller med till hundra procent! Älskade tiden att vara mammaledig och hade inga problem att vara det i tre år. Får jag flera barn så kör jag på samma linje! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å så lyxigt, det skulle jag också kunna tänka mig!

   Radera
 8. Ja, det är verkligen lyx! Jag avundas dig, särskilt nu när jag börjat jobba och sambon är hemma till augusti. Fusk! (Eller ja, egentligen inte men... Hihi!) ;-)

  Passa på att njuta!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är ju den absolut bästa tiden att vara hemma

   Radera
 9. Förstår att det är underbart på alla sätt att vara mammaledig. :)

  SvaraRadera
 10. Så mysigt! Förstår dig!
  Tack för dina tummar! Har ju inte blivit längre pass på en månad och inte så tuffa kortare pass heller då foten OCH revbenet inte var snälla..
  Jag ska köra 2 korta pass denna vecka och satsa på lördag, men det är med en overklighets känsla, visst illamående och sjuk nervositet jag längtar eller kanske inte alls längtar... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyssna på kroppen, så du inte kör på fast du inte borde....

   Radera
 11. Det är verkligen lyxigt i Sverige med föräldraledighet :) kram Diana

  SvaraRadera
 12. Jag håller med dig, det är lyxigt att vara mammaledigt i sverige. Underbart! Kul att du trivs så bra, när har du tänkt börja jobba igen?

  Jag ska kika in de trosorna du rekommenderade, tack för tipset!
  Rättika är lite mer hård i konsistensen även om man kokar den. Smaken är lite åt blomkålshållet :D Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Januari, vilket är alldeles för tidigt, hade gärna varit hemma ett år till. Men det blir lång ledigt över nästa sommar igen.
   Kramar

   Radera
 13. Föräldraledighet har utan konkurrens varit den bästa tiden i mitt liv. Och snart är det dags igen... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt underbart. Lite avis på dig som har en så härlig tid framför dig!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...