onsdag 15 augusti 2012

Vad tränar du helst?

Jag känner lite vemod inför kvällens klass, spinning 75 står det på schemat. Sista spinning 75:an på ett tag.
Det känns som om klassen har legat på schemat så länge jag kan minnas. Minns att jag tjatade till mig klassen för många herrans år sedan, att den promt skulle in på schemat.  VAD jag älskade att köra den klassen, oj, oj, oj. Det gör jag såklart fortfarande, men jag har upptäckt att jag hellre kör en 60 min spinning om jag får välja, och då ingen av mina instruktörskollegor önskade klassen till höst terminen valde jag och min kollega till produktchef att plocka bort klassen under denna termin.
Jag skulle gärna kört den, men jag kan ju inte ha hur mycket pass som helst. Även om jag skulle önska. Man kan inte heller tvinga någon att köra en klass, det vore ju dömt att misslyckas. Däremot är det min fulla övertygelse om att är klassen borta under en termin, så kommer det antingen vara ett enormt sug efter klassen till terminen efter eller så blir det inte det.. time will tell.

Vad kör du helst 30, 45, 60 eller 75 min spinning?

34 kommentarer:

 1. Vet du vad, jag håller med dig. Förr älskade jag 75-klassen och hade den en period på schemat. Men nu kör jag mycket hellre 60-klasser och 45:or. Lustigt egentligen, men 60 minuter är verkligen optimalt för spinning tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, men vem vet det kansek svänger snart igen!

   Radera
 2. Så kort som möjligt ;) jag orkar inte så länge..kram Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt övertygad om att du skulle fixa!!
   kram

   Radera
 3. Jag kör gärna så länge som möjligt ;) Mina favoritpass är 75/90/100 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte förvånad ;O) Gillar dessa lite längre pass som någon "happening" lite då och då!

   Radera
 4. 60 minuter är det ultimata spinningpasset! Men på morgonen räcker det med 45! Ett 60 min väntar på mig ikväll :)

  SvaraRadera
 5. Skulle säga - inget av det-
  Trist med inne cykel..

  SvaraRadera
 6. Att köra varje vecka 75 min pass bygger på att det finns underlag av deltagare som tränar uthållighet samt att passet ligger tidsmässigt rätt. Dvs i anslutning till hemfärd från jobbet runt 17.00 tiden. Det är mycket som skall hinnas med om kvällarna. Det finns många fler skäl men ett tips är att lägga passet vid 17.00 tiden och ha utrymme (tidsmässigt) att utöka längden alt köra 1gåmg/månaden en 75 eller en 90 min pass! Känn på den

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så, vi har dock fått önskningar om att ha det senare för att man ska hinna från jobbet...dvs 18 istället, svårt att tillfredställa alla

   Radera
 7. Jag kör helst 45minuters spinning. :) Men 30minuters är riktigt kul det också!

  SvaraRadera
 8. Hoppas det löser sig till det bästa! Kraaaam Nilla

  SvaraRadera
 9. Då det kommer till spinning är jag den där tråkiga... eller kanske vi kan kalla det rastlösa... som föredrar kort framom långt :)

  SvaraRadera
 10. Sv: Jag tror det är ett "koncept" de skickar ut till flera. Blev lite besviken för jag trodde det skulle vara lite mer skräddarsytt för just mig efter vad jag registrerat. Men detta var mer allmänt om hur de anser att man bör äta om man vill gå ner i vikt. Och det är ju egentligen inte mitt största mål. Vill ju bara få ordning på magen.... :).

  Hoppas du har en skön kväll! Kram

  SvaraRadera
 11. Jag har bara kört spinning en gång och det var nog inte min grej... jag vill hellre gå raskt genom skogen eller köra crosstrainer på gymet :)

  SvaraRadera
 12. Jag gillar alla längderna, på olika sätt. De passar olika bra till olika sorts upplägg, tider på dygnet och tider på året. Sen kan man tänka lite mer kring vad tiden ska räcka till? Jag och många med mig har genom åren börjat nagga på nedvarvningstid och strechtid till förmån för att cykla så stor del av tiden så möjligt. Och då kan man se den avsatta tiden som egentligen för kort om kunden har en förväntan på att alla delarna ryms inom den utsatta tiden. Och givetvis så funkar det utmärkt för en del och mindre bra för andra.

  Personligen gillar jag 30 min minst, jag hinner inte riktigt med att få ut det jag vill på den tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, det är ju både för och nackdelar med det. Håller med om att alla längder har sin tjusning. Stretchen är ju minst lika viktig som klassen ;O)

   Radera
 13. Faktiskt gillar jag inte spinning längre. Körde nästan bara det för 8 år sen men nu tycker jag det är faktiskt riktigt tråkigt .. Finns iof inte på mitt gym heller så det var ett tag sen jag "spann".
  Men då när jag gjorde det så var det 60 min som gällde.
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker bara att det blir roligare och roligare =)

   Radera
 14. Jag instruerar helst 30/45/60 klasser. Instruerade en 75:a för ngn vecka sen och för mig personligen så tycker jag att jag har svårt att hålla ångan/glädjen uppe. Inga problem att orka, men jag blir lite lätt uttråkad:) //joanna

  SvaraRadera
 15. Gällande spinning så föredrar jag så långt OCH hårt pass som möjligt faktiskt. :)

  SvaraRadera
 16. Jag tycker det beror mycket på passet.. Ett 45 min kan ju vara jobbigare än ett 75 min pass, beror ju helt och hållet på upplägget :) Måste jag välja är ju 60 min bäst :D

  SvaraRadera
 17. Jag kör helst 60 min, men de gör jag hemma. Där jag går kör de mellan 45-50 min. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...