söndag 13 maj 2012

Nöjd?

Nej, blir man någonsin 100 % nöjd med sin prestation?
Eller jag menar när man väl nått det uppsatta målet, vill man inte allt som oftast vidare då. Mot nya mål, och utmaningar?
Mitt mål med årets Göteborgsvarv var att ta mig runt, gärna under två timmar. Det är ju ett ganska diffust mål och jag gissar att det kan ha varit därför jag inte blir helt nöjd. Jag hade en förhoppning om att det skulle kännas precis lika bra i kroppen som i söndags när jag sprang. Men inte, kroppen vägrade samarbeta från 15 km, helt ärligt var jag nog trött redan efter fem, varför? Jag gick nog ut aningen för hårt till en början.
Benen ville inte öka tempot, och baksida lår spökade loppet igenom, även om det absolut inte var där problemet var. Utan helt enkelt en dålig dag för ett lopp. När det var två km kvar hade jag som plan innan jag startade att jag skulle spurta in i mål, men det var bara att glömma, orken fanns inte där. Jag har ALDRIG varit med om något liknande. Jag klarade inte av att titta ut i publikhavet mot slutet utan var tvungen att räkna tyst för mig själv för att inte tappa koncentrationen, skumt!
Hur som nu ska jag ladda om inför Stockholm halvmaraton och tiden jag ska slå är 1.54, hur svårt kan det vara liksom???
Äntligen i MÅL!
Bästa;
Alla härliga människor som stod och hejade längs med banan, underbart.
Sämsta;
 Alla män som snöt sig hej villt, ja för vad jag kunde se så var det BARA män som snöt sig hej villt till höger och vänster utan att tänka på att de inte var ensamma på vägen eller titta sig omkring innan de fräste ut det som fanns i näsan. Och tack snälla till den som snöt sig på mitt ben, det uppskattade jag INTE. Är det något jag inte gillar så är det att någon snyter sin på mig, men det kanske är något jag är ensam om eller?

46 kommentarer:

 1. Usch, snyta sig hej vilt kan de göra hemma där ingen är i närheten. Så oförskämt att göra så, jag hade oxå blivit irriterad :/ Hade du som mål att komma under 2 timmar och fick tiden 1.54? de är ju superbra. Bra kämpat trots alla hinder på vägen. Kramar

  SvaraRadera
 2. Eh... Det händer att jag snyter mig rätt ofta när jag är ute, men det är klart man KOLLAR om någon är vid sidan?! Blä! :-O

  Sprang du på 1,54 igår menar du?! Då klarade du ju ditt mål på 2 timmar. Klart du sak vara nöjd! En liten stund! ;-)
  Sen, efter en liten stund, kan du sätta nya mål. Inte innan du har njutit av ditt första. ;-))

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, 1.54 igår o visst slog jag 2h o var nöjd att jag kom i mål, men arg att inte kroppen velat göra det snabbare;)

   Radera
 3. Jag förstår dig, man bli aldrig riktigt nöjd. Fast de är väl de som driver en. Att bli bättre. det är kul att tävla med sig själv. Om du satt upp 1.45 så är de ett rimligt mål. Vad är ditt rekord på en halvmara förresten? Jag kommer hålla tummar och tår för dig :D kramar

  SvaraRadera
 4. Grattis och bra kämpat. Tiden lär du slå i Stockholm och för förhoppningsvis så kommer vädret vara mycket bättre då, än vad du hade nu. Det lär ju varit motvind rätt duktigt i Göteborg(enl kompisarna)eller hur var det?! Nu tränar vi vidare för att komma bra under 1.54h eller vad säger du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr kan jag nog inte skylla på någon motvind;). Klart vi kör vidare för att komma under 1.54. Tack.

   Radera
 5. Tycker du ska vara jättenöjd, du kom ju dessutom under det du tänkt :) Jag har inte ens sprungit så långt... Urk med snytande människor :( Lycka till i Stockholm!

  SvaraRadera
 6. Men då fixade du ju att springa under två timmar. Bara att du klarade hela loppet är ju outstanding tycker jag!!!! Heja dig!

  SvaraRadera
 7. Tycker du gjorde ett grymt lopp men jag förstår dig precis - efteråt kan man ångra sig att man inte sprang fortare eller ORKADE springa fortare!
  Ja, de där äckliga snytningarna har jag varit med om. Fy! Att man inte kollar vad man har bakom sig alt. har med ETT PAPPER!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade inte fixat snabbare, men nu har jag ett mål till Sthlm.

   Radera
 8. Usch för snoret från gubbsen! Bra jobbat ändå tycker jag även om jag förstår din frustration....

  SvaraRadera
 9. men du tog dig i mål trots dessa tankar i huvudet och känslan i kroppen och det är enorm prestation så var nöjd över den! :)

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att du ska vara super nöjd! Du slog ju ditt mål med hela sex minuter!

  Förstår att du blev äcklad av alla som snöt sig. Jätte äckligt ju!

  Kram

  SvaraRadera
 11. De va sista föreställningen för våren men han kommer tillbaka i höst. Gå då vettja :) de va så man satt där med gråten i halsen någon gång. Han är hel grym tycker jag :)

  SvaraRadera
 12. Oh no... vet du jag är den där som snyter mig hejvilt! Fräser och spottar! Oh no!
  Jag tycker du ska vara jättenöjd med din prestation!! Även om det inte är lätt (I know)... men vet du - tiden glömmer man fort! Du har precis sprungit en halvmara och DET är inte fy skam!! Skitduktigt!!

  SvaraRadera
 13. Snytande, fräsande, spottande... jag förstår precis! Åh vad arg jag blir!
  Och du ska vara stolt! Vilken prestation att springa 15 km på rent pannben!!! HEJA HEJA!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, även om det inte kändes så under loppet

   Radera
 14. Och förresten.. klara marathon. Ja, vi får se :P Känns inte som om jag kommer göra det heller!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att du gör!!!
   Och vad IMPONERAD jag blir när du gjort det, måste också fixa det någon gång.

   Radera
 15. Bra kämpat hörru! Grattis till en bra prestation även om du inte är riktigt nöjd! Och ja, varför gör de så?! Jag fick en härlig spottloska på mig.. Kunde inte tänka på något annat än den där loskan som rann längs benet längs avenyn..

  SvaraRadera
  Svar
  1. iiiuuuhhh blää säger jag bara. Om man nu måste kan man väl se så att det inte är någon på väg att springa om eller liknande.

   Radera
 16. Bravo, hejja dig vad duktig du är.Och det där med att snyta sig på ditt benen, alltså det är inte ok...borde vara böter på sånt där...kramar Diana

  SvaraRadera
 17. Neej! Gjorde du mitt misstag ändå?? Jag hade ju sagt till dig, ajabaja! ;) Men det gick ju bra ändå! Och tiden slår du lätt nästa gång. Som sagt, gå ut långsammare och sen får vi hoppas att vi lär oss av våra misstag. Och nej, men blir aldrig nöjd med sin prestation, haha! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :O) Hopplös, man känner sig pigg till en början, även om jag borde vetat bättre.

   Radera
 18. Haha, eller när folk spottar rakt ut. Också väldigt trevligt :-)

  SvaraRadera
 19. Det är bra gjort....
  Ge dig själv rejäl återhämt nu och ge dig beröm..
  På tal om bak, så kan jag tacka för te kaka receptet...
  Jättegott! Ska ta och baka en sats till snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Kul att du gillade det!

   Radera
 20. Jag tycker det är jättebra!! 1:54 när målet var under 2 timmar .. grymt jobbat!!
  Jag har också problem med att köra "mitt" race när jag springer med andra .. blir så lätt att jag hakar på och ofta är det fortare än jag är van vid så jag blir slut efter en stund ..
  Jag behöver vänja mig vid "folklöpsamlingar" men tycker eg inte om att springa lopp då jag blir så stressad ..
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm det är verkligen lätt att dras med i tempot till en början.

   Radera
 21. Laddade du extra med käk innan loppet?
  Sånt kan ju också påverka mycket..
  Klart du fixar nästa lopp, se det som en kul grej, tiden är inte allt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes åt som vanligt men la till extra kolhydrater, precis som jag brukar innan ett lånlopp.

   Radera
 22. Är grymt imponerad att du kom under 2 timmar. Det är ju superbra! Men vill man utvecklas ska man ju aldrig vara riktigt nöjd, så jag förstår din känsla. Mysigt med alla dessa natursnytningar! Måste vara något som hör till det manliga könet för jag har heller aldrig sett någon tjej göra detta.... :)

  SvaraRadera
 23. Sv: Tack! Och det glömde jag skriva förut, bra jobbat själv!!!

  SvaraRadera
 24. Men gud att du ens sprang loppet är ju amazing! Jag är imponerad!

  SvaraRadera
 25. Under två timmar första gången (?) man springer är grymt. Även om man sprungit tidigare. Men det där med att inte bli helt nöjd, jag tror det är en bra grej, det hjälper en att sträva framåt. Heja dig och ett lite snabbare lopp i Stockholm. Det klarar du! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...