torsdag 19 januari 2012

Lunch tips



Kycklingfilé med fetaost 

4 st kyckling filéer
600- 700g Potatis
1 Squash
2 Rödlök
Färsk rosmarin
Kalamataoliver
200g fetaost
1 dl soltorkade tomater i marinad
3 msk pinjenötter
1.      Sätt ugnen på 225 tvätta och dela potatisen. Lägg den i en oljad långpanna el stor form. Krydda med salt, ställ potatisen i ugnen i ca 15 min
2.      Bryn kycklingfiléerna i olja. Kryda med salt och peppar
3.      Skär squash och lök i bitar och klyftor. Blanda med 2 msk olivolja och rosmarinblad samt salt i en bunka
4.      Lägg kycklingfiléerna, squashen och löken över potatisen
5.      Strö över rosmarinblad, stek i mitten av ugnen i ca 25 min
6.      Ta ut strö över smulad fetaost, oliver, tomater och nötter. Fortsätt att steka i ugnen i ca 5-10 min

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...