tisdag 3 januari 2012

Trötter

Jag är extremt beroende av en god natts sömn och har haft turen med två barn som sover hela nätterna förutom under amning så klart. Men det har tack och lov inte stört mig så mycket. Men i natt bestämde sig lillebor för att vara vaken och helt otröstlig en gång i timman. För att inte störa resten av familjen bytte jag våningsplan en gång i timman…. När sedan storebro tyckte det var dags att gå upp 07.30 kändes det som om jag mer eller mindre varit vaken mestadels av natten, men nu börjar det ordna upp sig. Vi har varit och besök två lekparker för att få en riktig långpromenad med dubbelvagnen och nu sover båda gott, ikväll hoppas jag komma iväg till gymmet för att vara med på ett FM pass. Om två veckor drar vårschemat igång och då ska jag köra 4-5 pass i veckan, så det gäller att börja förbereda kroppen!

7 kommentarer:

 1. Ja huja vissa dagar (nätter) är för bedrövliga! Hoppas det går bättre i natt!

  SvaraRadera
 2. Åh det är så jobbigt då man inte får sova som normalt. Det går över ;)

  sv: Ja, vilken lyx jag var på. En fantastisk present1

  SvaraRadera
 3. Been there, done that. Det är verkligen "zombie-tillstånd" dagen efter... :-P

  SvaraRadera
 4. Ja, jag är jätteberoende av sömn. Mathias och jag har alltid hjälpts åt på nätterna ( har kört med både flaska och amning i början ) då jag tycker att det kan vara mer jobbigt att vara hemma än på jobbet faktiskt. Så de gånger han är bortrestoch jobbar är det tufft. Sist blev lillen sjuk också så det var inte kul. Kul att du ska köra så många pass i vår!

  SvaraRadera
 5. Gick mycket bättre i natt, sov HELA natten!
  Ingela, lyxigt, mannen har haft/ har diskbråck ( hur nu det stavas?) kan knappt röra sig, så han är inte till någon hjälp just nu.

  SvaraRadera
 6. Känner igen mig! I snart 1 månads tid har dottern snart 4 år vaknat och drömt mardrömmar om den där sabla tomten. Lillebror som sover gott hela natten med en slurk välling vid 6-7 för att sedan somna om igen bestämde sig i morse för att gå upp 6.30. *TRÖTT*

  SvaraRadera
 7. åh, visst är man helt groggy såna dagar när nätterna varit knäppa! Men att gå UT är det bästa "botemedlet" - brukar jag också göra om vi sovit för lite... eller förresten, ut går vi VARJE dag hahaha. Men ja, extra välbehövligt såna dagar ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...