måndag 2 januari 2012

45 svettiga, härligt hala

Minuters löpning med vagn, I love it. Ni vet när man tar första löpsteget och bara känner HUR bra, lätt och alldeles underbart hela passet kommer att bli, att varje steg känns bättre och bättre, kroppen känns hur pigg och stark som helst och man skulle kunna hålla på länge länge, precis så var det idag. Det är de passen som gör att man redan längtar tills nästa tillfälle så fort man har kommit hem igen. Att fötterna halkade omkring på marken, och att strumporna var alldeles plaskvåta bekom mig inte ett dugg och hade jag inte haft begränsad barnvaktstid till storebror så hade jag sprungit ett varv till. Det får bli nästa gång… Härlig underbara löpning, perfekta starten på dagen
Tights Röhnsich, jacka och väst Craft!

Måste verkligen hitta en ny vinterlöpar jacka, någon som har något bra förslag?

11 kommentarer:

 1. Härlig känsla, det förstår jag. Såna pass är sköna. Men synd att du inte hann två varv då. :-)


  PS.(Råkade radera din kommentar av misstag, så om du orkar hade jag varit glad om du skrev en gång till... He he! *blink blink*) ;-D

  SvaraRadera
 2. Kan verkligen rekomendera denna!
  http://www.startfitness.co.uk/product.asp?strParents=3913,4099&CAT_ID=4113&P_ID=42393
  VIndtät där den ska och man syns jättebra! Beställde tom en stor för att få över magen då jag verkligen älskar den!

  SvaraRadera
 3. Älkar min Nike-jacka! Har på mig bra grejer under så funkar den perfekt! Körde även jag en 45:a i dag....kändes lite kort faktiskt:) Pigga ben även för mig! Kram

  SvaraRadera
 4. Lilla Mimsen, tack snälla för tipset, perfekt ju!
  Jenny, ha ha och jag som var så nöjd...men snar är jag på långpasd oxå, ska ju springa göteborgsvarvet snart ju. Måste nog fylla på med flera bra under tröjor oxå, någon du kan rekomendera?

  SvaraRadera
 5. Så sant! De underbara, perfekta passen är de som gör att man står ut när det bara går emot!

  SvaraRadera
 6. Vilken storlek har du? Jag har en nike och en craft som ska säljas! maila! Adressen finns på bloggen =)

  SvaraRadera
 7. Det är så skönt att snön är borta. Jag har klarat mig med en Nike vindtät jacka och en Peak Performance vindjacka tills nu. Rätt tunt alltså. Blir så svettig då jag springer.

  Lycka till med träningen. Göteborgsvarvet är grymt efter en graviditet. Det tog mig några år att hitta löparglädjen efter min graviditet. Jag höll mig på gymmet länge innan jag orkade springa igen.

  Många roliga saker du är instruktör i förresten. Själv kör jag bara spinning, core och bodypump :)

  SvaraRadera
 8. SuperSHEro absolut
  Katarina, ja det är underbart att snön är borta. Älskar verkligen att springa göteborgsvarvet, om inte annat går det på ren vilja. Det är väl inte så bara, perfekt kombination tycker jag.

  SvaraRadera
 9. Åh...jag menade inte så söta du......:) Jag menade bara att jag var lite för pigg i benen så därför kändes det lätt och kort med 45....knas av mig att skriva så.....:)Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 10. Newlines Protect-jacka kör jag och mannen med. Typ världens tunnaste vinterjacka, men ändå varm då den håller all värme inne som kroppen producerar. Helt vatten- och vindtät på framsidan. Vi tycker båda att det är bästa jackan och jag har MÅNGA löparjackor från olika märken i garderoben!
  Ps: Du får mig verkligen att längta till mina vagnjoggar som jag körde förra vintern!!

  SvaraRadera
 11. Jenny; jag skojade bara =) Ingen fara
  Miss A, de jackorna måste jag kolla efter. Trodde inte att jag skulle tycka det var så skönt att springa med barnvagn som jag faktiskt gör.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...