onsdag 22 juni 2011

Var tog tiden vägen?

Jag insåg i går kväll när jag beklagade mig över halsbrännan som oönskat bara dök upp under eftermiddagen att jag denna graviditet hade lovat mig själv att njuta av den, vad hände med det?!!! På fredag är det bara 11 veckor kvar och jag har inte hunnit njuta så mycket som jag önskat. Det är full rulle i magen från morgon till kväll, underbara känsla att ha någon som rör sig där inne, frågan är ju bara vad det är för vilde med tanke på att A som ändå rörde sig ganska mycket var inte ens i närheten av detta. I går kväll drogs någonting från toppen av magen ned till botten och så upp igen, så höll det på i ca 15 min o varje gång jag klappade på magen stannade den upp och funderade väl på vad det var som hände. SÅ mysigt.
Det är tur att jag fortfarande kan träna för det är enda gången under dagen den lilla juvelen sover och på nätterna så klart ( hoppas natt sömnen håller i sig, även utanför magen).
Men just det här med att hinna njuta och bara vara i nuet. Full fart är det ju redan på morgonen, med alla bestyr innan man äntligen kommer iväg till dagis, full fart på jobbet, där man absolut inte hinner reflektera över att jag är gravid. Efter jobbet är det antingen träning eller dagishämtning med det följt av kvalitets tid med sonen, middags lagning och sedan nattning, där även en helt slut mamma brukar somna, ibland även före A. Vet inte hur jag hade tänkt få in tiden för njutning eller hur jag hade tänkt mig det hela, men helt klart är det en prioritering som ska göras till semestern.Det blev inte bara en tröja utan två, kunde inte hålla mig när jag insåg att det var rea och jag fick två till priset av vad Odd Molly tröjan skulle ha kostat, så en Filippa K fick också följa med hem...och en klänning. Vardags lyx!
2 kommentarer:

 1. Queen of shopping:-) Vackra grejer!
  Vill inte för en sekund låta bitter men livet utanför magen blir inte lugnare.. Försök gör grejer på egen hand med Alex, efter bebis tar det ett tag innan du kan göra det igen..
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Ska umgås och njuta så mycket som möjlgt med A i sommar och göra saker som han gillar. Han har min fulla uppmärksamhet.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...