onsdag 29 juni 2011

Kan inte klaga.

På vädret idag heller,
Sol, värme, ledigt och massa tid att umgås med mitt lilla bus frö. Försökte få till en bild där han för en gångs skull skulle titta i kameran, men inte. Kul att någon gör det i all fall.

Har återigen haft en skön dag med start i lekpark, glass inköp, solning och så var jag så sugen på att köra några pump låtar så jag bestämde mig för att köra, uppvärmning, ben, triceps, biceps och axlar. Förra graviditeten temade jag en pump klass till april, har jag för mig (födde i maj) denna graviditet  kör jag inte så mycket pump och lider inte heller av den ryggvärk jag hade då. Trodde att det berodde på att juvelen som är i magen nu ligger betydligt lägre ned, men efter ben låten idag inser jag att det förmodligen har mer med pumpen att göra. Attans. Blir att ta bort ben låten om jag ska köra mer pump eller ta mig ned till stan och köra styrka i gymmet, vilket inte lockar jätte mycket när det är strålande sol och semester, världsliga bekymmer I know men det är ju så härligt att få träna!

2 kommentarer:

  1. Härligt med semester och familjetid. Det är nog klokt att skippa både pump och benträning med övningar som knäböj. Däremot så tyckte jag allafall att styrka för rygg och axlar var riktigt bra under sista delen av graviditeten. Hjälpte att behålla musklatur och styrka att bära upp växande magen. Men det är olika vad som passar var och en. Hoppas du njuter av livet!

    SvaraRadera
  2. Kan nog vara klokt att stärka upp både rygg o axlar, får bli mer av den varan när jag tar mig till gymmet.
    Det gör jag absolut.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...