torsdag 9 juni 2011

Gårdagens spinning

Ventilationssystemet i huset där gymmet ligger har gått sönder, (vilket på ett sätt är bra för då byts det ut och resultatet räknar jag med blir hur bra som helst) men under mitt 75 minuters spinning pass i går kväll kändes det som om vi flyttat klassen till betydligt sydligare breddgrader och jösses vad varmt det var.

Kunderna fick själva välja upplägg av klass och önskan var att köra en intervall klass med mycket fart, som jag blandade med några tyngre kortare låtar. Det var väl förmodligen helt vansinnigt att träna så hårt i värmen men jag bad dem lyssna extra mycket till sina kroppar och anpassa både tempo och belastning efter dagens förutsättningar och som vanligt kroppens dags form, samt fylla på med vatten både under och efter klassen. De kämpade på riktigt bra och det var häftigt att se hur tränings sugna de var och vilken kämpar anda de hade med sig till klassen, jag blev mycket imponerad vilket även bidrog till att jag orkade ta i det där lilla extra.

Ikväll blir det vila och i morgon är jag som vanligt ledig då jag måste lära mig de nya låtarna till Body Pump releasen som är nu på lördag kl 10.00, och precis som förra fredagen ska jag köra spinning i morgon kväll, super kul!

2 kommentarer:

  1. Ja du Karro....varmt är väl bara förnamnet på känslan i spinningsalen.....:) Bra jobbat! Dagens spinning blev ett av de svettigare jag upplevt!!!!

    SvaraRadera
  2. Bara längtar efter att de lagar alltsammans och hoppas att det blir riktigt bra.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...