tisdag 28 juni 2011

+ 30

Arbete i trädgården, lite solning en sväng till lekparken och så avslutningsvis 60 min spinning med ett nytt upplägg. Jag måste alltid köra klassen en gång för att hitta flytet, känslan eller bara se om någon låt hamnat på fel plats eller bör bytas ut.
När jag i söndags sa att det var dags att byta klass kom en kund fram efter och frågade varför, detta pass är så bra. Jag tror ofta att det är vi som instruktörer som tröttnar långt innan kunderna på klass och upplägg, så jag bestämde mig för att behålla förra klassen och varva den med den nya. (har inte heller tröttat på förra men tänkte att det kunde vara bra att varva med en klass som inte innehåll fullt lika många intervaller och högt tempo…) Och vad är då summeringen av kvällens klass?! Det var 30 grader ute när jag begav mig till gymmet och det var dessvärre inte svalare i spinning salen. Det var näst intill fruktansvärt varmt och jag är mer än imponerad av alla kunder som tog sig till klassen och genomförde den, hur bra som helst! Så jag vet inte om jag kan göra en rättvis bedömning av klassen, då förutsättningarna var allt annat än normala och innan uppvärmningen ens var slut så var hela jag plask våt. Kör samma upplägg på söndag och hoppas på lite svalare väder.

2 kommentarer:

  1. Låter som en riktigt perfekt dag i mina öron! Spinningpasset var säkert helt suveränt bra också.....:)skulle vara skoj att komma och vara med....får se om jag hinner på söndag!

    SvaraRadera
  2. Du är varmt välkomen,, men som sagt, det är endel sittande.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...