måndag 13 juni 2011

Öva mera

Idag blir det att fortsätta öva in resten av Body Pumpen och eftersom det gick så bra i lördags på releaserna, tänker jag lära mig hela passet så att jag kan hoppa in och vicka när det behövs i sommar, så länge jag kan vill säga. Det är i alla fall planen, men man vet ju aldrig vaknade kl 04.00 i morse och somnade inte om förrän 30 min innan klockan ringde, vilket är helt galet dumt och medför att jag är supertrött…så jag får väl se hur många låtar jag fixar innan hjärnan stänger ned. Eller så har min son helt andra planer och det blir inte tid att öva förrän han har somnat.

Ska även börja ”fnula” på idé upplägg av pass som jag kommer köra till hösten ( sen hösten)… när jag är tillbaka igen… berättar mer när det är klart!

3 kommentarer:

 1. Jag har alldeles glömt bort att man inte kunde sova på natten när jag var gravid men du skickade mig rätt bak i tiden så nu är minnet rätt klart. Hua!! Stackare där.. lider verkligen med dig. Så jobbigt att inte få sova... man blir en helt annan jobbig människa helt utan tålamod alls. Skickar massor kramar och tålamod till dig.

  SvaraRadera
 2. Eller hur, vissa dagar borde man bara få stanna kvar i sängen, pga sömn brist. Funkar ju ändå inte som man ska den dagen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Förstår att du är trött då. Hoppas att pumptränandet gick bra ändå!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...