söndag 12 juni 2011

Sköna söndag

Den efterlängtade träningsverken, infann sig som väntat i morse. Jag har riktigt ont i framsida lår, vilket jag känner/kände av varje gång jag skulle böja mig ned och leka med min son eller, lyfta honom eller göra något annat där jag behövde böja benen. Skönt.

Dagen har som vanligt bara försvunnit, var en sväng på blomstertorget för att inhandla några blåbärsplantor ( min son älskar blåbär) kanske helt onödigt att ha i trädgården men i stället för alla gröna buskar som inte går att äta, tyckte vi att det var bättre att plantera något som går att äta. Så nu fick smultronen, hallonen, vinbärsbuskarna, jordgubbarna, äpple och päronträdet nytt sällskap. En spänd kille följde planterings processen mycket noggrant.

Hann även med en tur på maxi och inhandling av en ny för oss men begagnad tvillingvagn, har en mountain byggy idag som jag är supernöjd med och ville ha en likadan fast större, men var inte sugen på att köpa ännu en ny vagn som man inte vet hur länge vi behöver, så vi bestämde oss för en begagnad....har lite svårt för begagnade saker men ja ska försöka tycka att det är ok.

Nu väntar en myskväll.

3 kommentarer:

 1. Skönt att kunna träna så mycket i vecka 27 - kämpe du är!!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om detta med trädgård. Ska man plantera saker så är det lika bra att det är något som går att äta upp. Hoppas ni får någon blåbärsskörd. Kul att ses en kortis igår. Och jag kan berätta att även jag har träningsvärk idag.......lite här och var! Och vår pump release är imorgon, bra va!

  SvaraRadera
 3. Jag är super glad att det funkar så bra som det gör.

  Skönt att höra att det inte bara jag som får träningsvärk. Yes kul att ses, hoppas få komma o få lite inspiration när jag är 100% träningsklar igen.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...