måndag 12 mars 2012

Allvarligt!

När jag klev utanför dörren i morse… eller rättare sagt i förmiddags runt kl 10 var det ju varmt ute. Precis där jag stod var det även vindstilla och för ett ögonblick stannade jag upp och bara njöt, det är ju detta jag väntat på. Vår, värme, sol, dofter som börjar komma tillbaka, fågelkvitter, leende människor som poppar upp överallt. Helt plötsligt börjar ALLA hälsa på varandra och alla tycks vara lika glada över att våren och värmen är här igen. LOVE it!
Tanken var en långpromenad med barnvagn, men jag tog på mig löparskor och kläder i ifall jag skulle bli sugen på att jogga lugnt. Inte helt oväntat kunde jag inte hålla mig från att spring, så underbart. Skulle jag säga att jag är beroende av något så är det löpning (och choklad såklart). Jag såg att det skulle bli lika härligt väder i morgon så då ska jag ut och njuta igen, leta upp en ny runda att springa och försöka hålla på så länge det bara går.
Vad tränar du idag?

23 kommentarer:

  1. Har redan fått min dos av träning i dag. Sprang en lugn långlöp m vagnen i underbart soligt väder-ren njutning! Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det underbart att det är vår i luften :). Min träning blir yoga ikväll.

    SvaraRadera
  3. En solig mil, utan vagn, utan ryggsäck, utan transportmål. Bara sprang, andades och njöt. Ikväll siktar jag på hemma TRX!

    SvaraRadera
  4. Visst är det så !! Känslorna liksom flödar av värmen ... underbart!! Och man har det framför sig lång tid nu !!
    = )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, underbart bed svensk vår och sommar.

      Radera
  5. Visst är det UNDERBART just nu. Kan tänka mig att det spratt ordentligt i dina löparben :) !

    SvaraRadera
  6. Det är otroligt vad känslorna ger en kraft! Vackert väder, starka ben och vår! Skulle vara obligatoriskt med utomhusaktiviteter när det är en sådan här dag!
    Resultat 1,5 h löpning idag!!

    SvaraRadera
  7. Va härligt du beskriver, precis så kände jag över vårvärmen idag. För mig blev de tränings inomhus, men värmen fick jag ändå - hot yoga:)
    Ser fram emot sol imorgon, då ja är ledig och tänker spendera flera timmar utomhus!

    Kul att du har kickat in hos mig också, det är Safes cykel utbildning jag ska gå. Den finns i Göteborg också, men låg bättre till i tid i Sthlm så därför åker jag upp och går den där. Är helt ny på de här, och kommer söka jobb först efter utbldningen - så ingen aning om ja valt rätt. Men so far so good!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så roligt med cykel utbildning, safe's utbildningar är super så det blir nog inga problem för dig att få jobb. Lycka till

      Radera
  8. Hade samma känsla när jag var ute på lunchen idag, underbart!

    Jag tränar tyvärr inte alls idag. I någon slags förhoppning tog jag med mig träningsgrejerna till jobbet för möjligheten att ta ett lättare pass efter jobbet men kroppen är fortfarande inte tillräckligt kry :( Blir dock en kvällspromenad för att känna på våren!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klokt att vila när du inte är helt frisk.

      Radera
  9. Blev en barnvagnslöpning :) Första för i år faktiskt

    SvaraRadera
  10. Tyvärr ingenting (än). Men började känna mig lite bättre. Snart är det nog dags igen. :-)

    SvaraRadera
  11. Underbart väder idag! Man blir så glad i hela kroppen! :) Duktig du är! Själv tog jag en 9 km "fläskbrännarpromenad" som jag kallar dom:) Det va gött! Svetten rann och fläsket brann;) Kram på dig :)

    SvaraRadera
  12. ÅH vad jag önskar jag kunde säga att jag tränade, men denna envisa hosta håller i sig. Fast det är MYCKET bättre nu. Hoppas på träning i morgon eller torsdag. Segt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...