tisdag 20 mars 2012

Tisdags planer

Ingen träning idag heller. Börjar bli riktigt segt att inte få rör på sig och för mig är det som så att när jag inte får då vill jag det mer än någonsin. Någon som känner igen sig? Men med halsont och feber är det absolut träningsförbud som gäller!
På dagens agenda står ett möte med mina chefer. Jag ska inte börja jobba förrän i januari nästa år så det känns lite tidigt med ett möte nu, få se vad det leder till. När jag var föräldraledig förra gången hade jag tusen planer på vad jag ville göra istället för att gå tillbaka till mitt ordinarie arbete. Ni vet jag vill ju inte se tillbaka på mitt liv och ångra saker jag inte vågade göra. Dessa tankar har börjat dyka upp igen, men jag har inte lyckats få ned dem i någon konkret plan än.
Hur som sedan blir det lunch på stan med mannen, kanske vågar jag mig även in i någon affär också men med ALLA vårnyheter lär jag väl bli alldeles shopping galen, kanske bäst att undvika att det händer.
Vad gör du idag?

19 kommentarer:

 1. Ja, du vet ju att jag känner igen mig...
  Halsont och feber är big no no, men som jag har hostat (utan feber) - tills jag kräks. Bubblat i halsen. Vaknat av att jag nästan kvävts av slem (hua) så är träning inte heller helt ok.
  Idag SKA jag lunka i spåret. Får se hur det går. En normal dag hade jag ansett mig frisk, men eftersom jag fortfarande har lite hosta är det inga hårda pass som gäller.
  Krya på dig massor och ta det lugnt. Jag förstår din frustration :S

  SvaraRadera
 2. Jättetrist att vara dålig :( Håller med om att hålla sig borta från träningen när det gäller halsont och givetvis vid feber. Noel är ledig från förskolan idag så det blir nog att baka muffins. Blir också lite plock och fix hemma som alltid...I kväll ska jag köra BS och BP. Hoppas du är kry på torsdag, tänkte köra FM.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott! På torsdag måste jag vara frisk, så det är klart vi ses då, kul!

   Radera
 3. Fy så trist, vet precis.. Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Kan bara säga -- du gör helt rätt i att vila! det bästa är att återhämta sig rejält så slipper man lätt de återfall som lätt kommer annars...

  KRYA PÅ DIG!!!

  SvaraRadera
 5. Visst är det så!! När man inte kan/får så vill man!
  Som så mycket annat här i livet. Hihi! :-D

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. TAck, ibland chockar jag =)
  hoppas de vill släppa snart så du kan få bli frisk.Kryapåkram
  ANgående förra inlägget, kul med kläderna. De blir ju så mkt roligare med nya kläder =)

  SvaraRadera
 7. Vila är det enda som hjälper mot förkylning.... men jag förstår och lider med dig. Men vänta trots att du är otålig att komma igång. Bättre att du är riktigt återstäld så vi får se dig på plats igen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovar att vänta tills jag är helt 100;)

   Radera
 8. Krya på dig!!! Skickar dig en styrkekram!

  SvaraRadera
 9. Ja gör det :). Men annars har du en annan liten utmaning hos mig också....

  SvaraRadera
 10. Kyra på dig! Visst känns det jobbigt att inte träna när man vill och svårt att veta hur länge man bör avstå. Inte alltid lätt att lyssna på kroppen.

  = )

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...