söndag 4 mars 2012

Träning och fest

Helgen har varit en härlig mix av träning och fest. Fredagskvällen bjöd på en löparrunda i full fart, jag var superirriterad och sprang samma runda som sist men hela 10 minuter snabbare utan att det för den skull var jätte jobbigt. Det resulterade i att jag kommer lägga in ett tempo pass varje fredag och försöka hålla samma tempo hela runda men öka tempot för varje gång jag springer, spännande att se om det går!
Lördagen startade som vanligt med spinn 30 och BP 45 överfull klass och gårdagens tempo pass kändes inte av, det var bara alldeles ljuvligt att köra klassen, gillar verkligen Body Pump nr 80.

Lördagskvällen bestod av födelsedagsfirande av några vänner till min man, de hade hyrt nya skyttecentrum och vi var väl närmare 70 st som kommit för att fira födelsedags paret. Det var även första gången vi lämnade bort lillen under en kväll. Jag var så klart jätte nervös och tänkte att jag får vara nöjd om jag hinner stanna under hela middagen. Men jag oroade mig som vanligt i onödan, det hela gick HUR bra som helst. Bästa på hela dagen var ändå att få komma hem och mysa med mina hjärtan.
Söndagen har bjudit på kvartalsutbildningar i BP och Body Combat, gillar nog BP nr 80 som jag kör nu lite mer än den nya… men men, bicepslåten var i alla fall grym och ben låtarna både på BP och combaten har redan gett mig träningsverk.
Hur har din helg varit?

18 kommentarer:

 1. Bakat städat o pluggat en hel del

  SvaraRadera
 2. En lugn helg sedd ut träningssynpunkt tyvärr. Idag var det kalas här hemma så jag var helt slut efteråt (hade tänkt att träna egentligen).

  Men irritation verkar ju funka bra. Jag får be sambon jävlas lite med mig. ;-)
  Bra gjort!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det funkade verkligen, var på topp humör efter!

   Radera
 3. Vilken härlig helg!!:)
  Jag jobbade heeeela fredagen :/ gjorde lite styrkeövningar efter de. Lördag bestod av Spinning och ett styrkepass, kollade på innebandymatch och umgicks lite med härliga tjejer. Lite melodifestival på de när jag kom hem. Idag ar jag tränat styrka, tatuerat mig, ätit på restaurang och sprungit en runda :)) fullspäckad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken härlig helg, full fart! Vad blev det för motiv?

   Radera
 4. Åh så fin bild! Och vilken superhelg!!!

  SvaraRadera
 5. Vilken härligt helg du verkar ha haft:)
  Min har varit massor av jobb, hade nog inte hunnit träna även om ja kunnat - nu satte en förkylning stopp oavsett.
  Fördelen: Nästa vecka kan bara bli bättre!

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat! :) Det är bra att variera tempot lite, d blir an snabbare. Man måste plåga sig lite om man vill bli snabb. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, jag vet ju det och det är ju underbart när passet är klart =)

   Radera
 7. Tack för lite pepp!! :) Skönt att det gick så bra att lämna bort lillkillen för första gången. Det brukar ju göra det, fast man måste nog oroa sig lite iaf, även om man vet det :). Vad fin du är!

  Hoppas du får en bra måndag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...