söndag 18 mars 2012

Något jag måste bli bättre på.

En sak som jag är riktigt riktigt dålig på är att säga ifrån när något inte är bra, dvs om jag blir illa behandlad, riktigt dålig service eller bara otrevliga människor som tycker de ha rätt att säga vad som utan att veta när det är läge att zipp it. Istället för att säga till direkt blir jag så förbannad och går och ältar det hela alldeles förläng. Men det är något som jag absolut jobbar på och faktiskt tog tag i då jag var mycket irriterad efter att inte ha blivit insläppt med barn på Nike konventet. Ingen stans stod det att barn inte var välkomna, och tanken var att jag bara skulle in och köra max tre klasser för att sedan åka hem igen.
 Men nej, en av tjejerna i insläppet var så förbannat otrevlig så jag tappade helt fattningen och några barn var minsann inte välkomna. När jag sedan hörde från en vän som också var på plats att det var flera barn där så blev jag såklart ännu mer förbannad. Tillslut tog jag mod till mig och mailade till ansvarig (något jag ALDRIG skulle ha gjort för några år sedan) men jag var så besviken på bemötande och informationen. Ansvarig ringde upp mig bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att självklart var barn välkoman, det fanns ett rum där de som hade barn med sig kunde vara!!!! Synd att inte tjejen i insläppet visst det.
Hur som det jag skulle komma till var att jag i veckan fick en hel låda med Nike kläder som kompensation!!!! ( det var absolut inte därför jag sa till utan för att det inte skulle drabba någon annan nästa gång). Men gissa hur glad jag blev??? Det har väl inte undgått någon att jag gillar träningskläder? Och just nu är jag mer än överlycklig. Fotar dem under veckan!
Ha en bra söndag!
Själv ska jag krypa ned i sängen igen och kurera mig.

20 kommentarer:

 1. Wow, vilken kompensation!
  Förstår att det inte var därför du sa till, men lite plåster på såren skadar ju inte. :-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev verkligen hur glad som helst.

   Radera
 2. Guuud vad dåligt behandlad du blev! Och vad bra att du sa ifrån och vilken härlig kompensation du fick :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland är det visst bra att säga ifrån;).

   Radera
 3. Jag mår bättre, men magen krånglar fortfarande :/
  Usch, mår du bättre nu?
  Jag förstår precis vad du menar. Jag är precis likadan. Fast något jag är bra på är att stå upp för andra. Konstigt, men de känns lättare att hjälpa andra än mig själv. Tycker du gjorde hel rätt och väldigt bra gjort, ett steg i rätt riktning :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ar du rätt i, mycket lättare.

   Radera
 4. Det var du värd Karro! Kom ihåg när du skrev om detta och jag blev så upprörd. Hoppas du snart mår bättre :) Kram

  SvaraRadera
 5. Bra kompensation!
  Många är alldelse för dåliga att säga ifrån i de lägena. Jag har också varit likadan vilket gjort att jag i vissa fall ältat i onödan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man lär sig, jag tänkte att vad är det värsta som kan hända liksom? Och så fort jag fått ur mig det jag ville så blev jag lugn;)

   Radera
 6. Jag känner tyvärr igen mig också. Önskar att man bara svarar på en gång JÄMT och inte går och grämer sig..
  Vad fantastiskt att de kompenserade dig. Jag förstår att du blev förbannad, men TOPPEN att det löste sig :)
  Jag har just nu också en "sån" sak som gnager i mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns ju faktiskt bättre när man väl sagt ifrån ju!

   Radera
 7. Alltså vad finns det för folk egentligen!!?? Jag blir så förbannad så det finns inte när jag läser det här! Bra att du sa ifrån Anna! Du förtjänade de där kläderna och så mycket mer! :)

  SvaraRadera
 8. Ha! Det lönar sig att klaga. Och du kan vara säker på att denna tjejen fick rejäl utskällning!
  För några år sen när min dotter skulle sommarjobba på Nikis (äventyrlek för barn) så fick hon inte lön och de sa att hon bara prakticerat. Så lurade de flera anställda. Jag kontatade högsta chefen och hotade med polisanmälan. Hon fick då dubbel löän av chefen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas i alla fall hon fick sig en tankeställare om bemötande.
   Oj det får ju absolut inte förekomma. Bra gjort!

   Radera
 9. Jag är också riktigt dålig på att säga ifrån. Men jag jobbar på det precis som du. Bra gjort att Nike som både kompenserade men ffa bad om ursäkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, med tanke på att jag varit på alla konvent och vet att barn brukar kunna vara med på plats så tänkte jag aldrig tanken att det inte skulle funka.

   Radera
 10. Ja, det är svårt det där att säga ifrån. Ibland går det järrebra och ibland inte alls.
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...