lördag 31 mars 2012

Blir instruktörer nervösa?

Ibland kan jag som en av två produktchefer på World Class känna att jag måste tacka ja till saker som jag egentligen inte vill göra. Det är VÄLDIGT sällan det händer och det är jag själv som skapar känslan, då jag tänker att jag inte kan kräva av någon annan att ställa upp om jag själv inte gör det, rätt eller fel vad vet jag.
Hur som så innehöll gårdagen ett resultat av ett sådant beslut. World Class Linköping fyllde 20 år och vi hade medlemsfest, självklart skulle vi instruktörer hitta på något kul och showa . Förr har jag tyckt att det varit helt ok men nu kändes det inte rätt och nej det är INTE samma sak som att leda en klass. Då är ju alla där för att träna och har fullt upp med att ta i och jobba så vem bryr sig om mig liksom, men det här, där ALLA står helt stilla och tittar.  Jag ryser bara jag tänker på det.
Jag varit hur nervös som helst under hela veckan och igår kväll precis innan det var dags mådde jag riktigt dåligt och lovade mig själv ALDRIG mer. I hissen ner till uppträdande sa en kollega som nyligen utbildat sig som instruktör, jag trodde aldrig att ni instruktörer var nervösa, men det har jag ju sett att ni är. Ja men visst är det så, inför nya releaser, ny koreografi, uppträdanden osv. Jag vill alltid göra ett bra jobb och det är klart att jag blir nervös, då jag lägger ned timmar av förberedelser för att allt ska sitta perfekt. Tror nog många av oss instruktörer är perfektionister och vem vill inte göra ett brajobb?
Uppträdandet gick bra, alla mina duktiga kollegor och jag själv satte det vi övat så länge inför, kul? Jag är glad att det är över, och just det sa jag det, ALDRIG MER!
Lova att påminna mig om jag skulle komma på andra tankar.

11 kommentarer:

 1. Jag lovar att påminna dig!
  (Och jag förstår dig till fullo...) :-P

  SvaraRadera
 2. Åh, jag förstår precis känlsan.
  Och jag har ju instruerat i 13 år, men är skitnervös inför nya releaser och speciella saker. Man har ju sjuuuukt höga krav på sig själv. Så är det bara.
  Men i samma sekund musiken börjar så glömmer man allt.

  Skönt att det gick bra :)

  SvaraRadera
 3. Och förresten, vem har inte drömt mardrömmar om att stereon går sönder, man glömmer skivan hemma, eller det är fel musik på då man kommer dit, man har fel kläder eller inga kläder osv... Det hör till haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;) brukar ha en återkommande dröm där jag glömmer koreografin och alla går.

   Radera
 4. Kommer du kunna hålla det löftet tror du? Ofta brukar man ju säga så direkt efter men så glömmer man bort det ganska snart.

  Härligt att det gick bra i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste jag! Om inte annat så finns inte tiden för att öva med två små barn, då prioriterar jag att göra annat.

   Radera
 5. Jag förstår dig fullständigt. Jag är precis som du. JG lova att påminna dig. Usch, när jag läste inlägget där du skrev att du rös till, de gjorde jag med. Kul och kanon att de gick bra, Bamse kram!!

  SvaraRadera
 6. Åh, men man växer ju när man utmanas sådär! Heja! Jag är säker på att ni gjorde succé (jag ska inte påminna dig om du kommer på andra tankar framöver hehe)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...