tisdag 27 mars 2012

Brist på träning

Jag hade lovat mig själv att ta det lugnt under gårdagens spinning klass, klokt eller ej att köra klassen själv men jag var SÅ sugen. Ska inte utmana kroppen mer än så, vilket innebär vila från träningen för min del fram till torsdag. I brist på träning har dagen istället bjudit på mysigt babysim och ett låååååångt besök i lekpark. Till min sons stora glädje kom det en lastbil till lekparken, som skulle lastas med nedhuggna träd och grenar. Lilleman blev så till sig över att få hjälpa till att bära pinnar så jag trodde aldrig vi skulle komma därifrån. Föds killar med en förkärlek för bussar, lastbilar, traktorer ja alla stora fordon eller?

13 kommentarer:

 1. Ha, ha - jag tror det! Min kille är likadan och då har vi verkligen inte proxat på honom en massa bilar och andra "killgrejer". Nej, jag hoppas verkligen inte att det bli snö i helgen! Vi har ju planerat grillpremiär :).

  SvaraRadera
 2. Haha, ja så måste det vara :)kram och ha en härlig onsdag/Diana

  SvaraRadera
 3. Jag, som har tre söner, kan svara ett rungande "JA!" på den frågan. Hihi! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;) då gissar ja att shopping inte kommer bli ett av hans stora intressen om några år...då menar jag kläd shopping med mig, dammmm

   Radera
 4. Japp! Och då vet du att du har en riktig kille! :)
  Onsdagskram :)

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Det ÄR fascinerande med stora fordon... det tror jag ALLA barn tycker. Moa kan ägna timmar åt att titta på sopbilar/lastbilar/traktorer/snöplogen etc... ;)

  SvaraRadera
 6. Denna jobbiga känsla utan träning..
  Och detta med bilar kan jag inte förklara. Mer än att min dotter inte alls bryr sig och det gjorde bröderna. Massor! ;)
  Tack för dina ord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ligger i de manliga generna alltså;)

   Radera
 7. Ha, ha, vilken härlig syn med sonen din som vill hjälpa till med pinnbärande! Lustigt det där hur pojkar dras till motorer. Har inte märkt det på Wilmer ännu, men så är han ju bara 4 månader också. Men något som han verkligen dras till är TV'n, datorn och mobilen. Så en teknikkille är han allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha lillebror 6 mån har inte heller visat något intresse för stora fordon ännu.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...