Super taggad på väg till en spinning klass. Det är nästan två veckor sedan jag satt senast på en spinning cykel och säga att jag längtat är en underdrift.
V. 37 |
Men oj vad magen måste ha växt. Jag är glad att det inte var jag som hade klassen utan bara var med som deltagare. Det var nätt och jämt att jag nådde fram till styret, men vad gjorde det. Det var underbart att få cykla sig svettig och så där skönt trött som man bara kan bli av att träna. Under klassen gjorde sig mina vader till känna mer än en gång kan jag väl säga och jag känner av dem så fort jag går i trappor här hemma, härligt. Får nog inse att det var sista spinning klassen innan förlossningen, nu blir det bara styrka för min del i några veckor fram över.
I morgon börjar tävling och det som går att vinna är en likadan topp som den på bilden ovan.
Kvällen middag bestod av en grekisk mixa av kyckling och färskpotatis i ugn, super gott och jätte enkelt.
4 port
600-700g färsk potatis
Olivolja
Flingsalt
4 kycklingfiléer
1 squash
2 stora rödlökar
Färsk rosmarine
200 g fetaost
1 dl kalamata oliver
1 dl soltrokade tomater i marinad
3 msk pinjenötter
1. Sätt ugnen på 225. Tvätta och dela potatisen. Lägg den i en oljad stor form eller långpanna. Krydda med salt, sätt in i ugnen i 15 min
2. Bryn kycklingfiléerna i olja. Krydda med salt och peppar
3. Skär squash och lök i bitar och klyftor. Blanda med 2 msk olja 2msk rosmarinblad och salt i en bunke.
4. Lägg kycklingfiléerna, squash och lök över potatisen
5. Strö över 2 msk rosmarinblad. Placera i mitten av ugnen i ca 20 min
6. Ta ut och strö över smulad fetaost, oliver, tomater och nötter. Sätt åter in i ugnen i ca 5 min
Så fin du är med magen (tål att upprepas, är väl inte första ggn jag säger det...)! Och den blåa färgen passar dig väldigt bra!
SvaraRaderaTack söta du, känner mig allt annat än fin. Men nu är det å andra sidan snart dags....
SvaraRadera