fredag 12 augusti 2011

Mål

Jag har funderat lite på vad jag ska sätta upp för mål med min träning ht 2011. Brukar inte ha några direkta mål med träningen förutom att må bra och utvecklas som instruktör, därför tänkte jag att det skulle vara ett ypperligt tillfälle att göra det denna höst.

Kortsiktiga mål
1. hålla igång med träningen så länge som jag kan och mår bra av det inför förlossningen.
2. Delta på super saturday! Jag vill verkligen det den 3/9. Förlossningen är beräknad till den 15/9 så det borde gå. Sist ville ja ju inget hellre än att min son skulle komma så tidigt och snabbt som möjligt. Denna gång går jag gärna tiden ut ( även om jag så klart vill träffa bebben, så njuter jag till fullo av at vara gravid) och så kan ja vara med på ss.

Långsiktiga mål under hösten 2011
1. Komma i form efter graviditeten, vilket får ta den tid det tar, gick ju bra sist så jag har fullt förtroende för min kropp.
2. Självklart vill jag tillbaka och instruera under hösten, kommer leda en mamma, pappa , barn klass tillsammans med en kollega. Men jag vill mer än gärna även kunna vara vikarie från och med november.
3. Komma igång med löpning
4. Styrketräning!?! Brukar vara det jag lägger minst prio på, ska ta mig en funderare på vad jag ska göra med styrketräningen unde hösten, tror inte att det komme att vara prio ett för mi, men jag låter just det vara osagt ett tag till.

4 kommentarer:

 1. jag älskar höst och nystartskänslan!!! din höst kommer bli alldeles fantastisk!!

  SvaraRadera
 2. I hope so! Ska i alla fall bli härligt att kunna ägna ALL tid till familj och träning

  SvaraRadera
 3. Delta i supersaturday? Crazy lady! Jag var ju gravid förra året och Alma är född i december. Kan inte påstå att jag fick till så mycket träning den dagen. Möjligtvis om du spenderar dagen på spinncykeln.....men det ska bli skoj att träffa dig då allafall!

  SvaraRadera
 4. Ha ha, du kan vara helt lugn Marta. Hade mest tänkt att shoppa, möjligtvis vara med på några bp låtar, men nu fick du mig att tänka om, en rpm kanske kan vara något om det går....har iof inte räknat med det men man vet ju aldrig!
  Hoppas vi ses.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...