tisdag 16 augusti 2011

Kanske inte den bästa kombinationen.

Dag två på jobbet, kom knappt ur sängen och  väl på jobbet  kändes det som om kroppen aldrig ville vakna. När klockan passerat tio kunde jag inte hålla mig längre! Det är ingen hit att jobbet ligger näst intill granne med karamello, kändes inte helt ok att hänga på låset när de öppnade men jag var TVUNGEN att ha något surt och choklad!

Sedan gick resten av arbetsdagen av bara farten.
Innan det var dags att bege sig hemåt hade mannen och jag planerat en date på gymmet. Alldeles lagom med folk och min träningsplan flöt på utan hinder med rygg som jag inte fick till igår, triceps och bröst. Mitt under ett av seten slog det mig varför jag tycker det är så fantastisk tråkigt med styrketräning och faktiskt hellre väljer något annan träningsform även fast jag vet att kombinationen är bra, jo alla som sitter, står eller bara blockerar en maskin i EVIGHETER. Det är väl en sak att använda den men att sedan i väntan på nästa set bara sitta kvar och stirra i över tio min innan det är dags för nästa när gymmet är överfullt av tränanden människor WHY? Varför inte snabba på och få lite effektiv träning istället?!?!
Idag var dock inte en sådan dag utan när jag var klar med det jag skulle blev det lite planlöst lyftande i väntan på att mannen skulle bli klar. Så 40 min styrka är dagens resultat. Mycket nöjd! Och har jag tur kanske jag även kan få lite träningsverk!
Supernöjd efter avklarat styrkepass i v. 36

2 kommentarer:

  1. Tur att godiset hjälpte så att du klarade av arbetsdagen! Och vad härligt att träningen gick bra! Men jag håller med dig om att det är segt att vänta på de som ockuperar maskinerna i evigheter. Jag brukar ofta träna på gymmet på morgonen just därför,för att det är mindre folk där då.

    SvaraRadera
  2. Om det inte vore för att jag är alldeles för morgontrött skulle jag mer än gärna träna på morgonen.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...