onsdag 22 augusti 2012

Augusti utmaningen

Ni som är med på augusti utmaningen dvs planka en minut ryggres en minut om och om igen, varje eller varannan dag, hur går det? (några av er valde även att fortsätta med armhävningarna).

Jag måste erkänna att jag varit riktigt dålig på det…. Så utmaningen får följa med mig in i september. Vet inte riktigt vad jag har hållit på med under augusti. Inser ju att månaden snart är slut och jag som nyss tycket att den börjat! Men men det gör ju inget om jag fortsätter in i september med samma övningar.
Under hösten ska jag gå Les Mills, CX utbildningen och känner att jag är i stort behov av att stärka upp muskulaturen i bålen innan dess, undra om man någonsin kan vara för stark där? Jag tror inte det. Efter första förlossningen kände jag att styrkan i bålen kom tillbaka relativt snabbt men nu efter andra känns det som om jag aldrig kommer få tillbaka den styrkan igen. Jag vet ju att det går så klart om jag kämpar lite men jag tycker att det borde ha blivit lite starkare än vad jag är all träning jag faktiskt kör, men tydligen inte. Jag måste fokusera mer på bålträning helt klart!

12 kommentarer:

 1. Har aldrig kört Les Mills CX, men hört att det ska vara grymt! Spännande!!
  Och verkligen tusen tack för dina supergulliga ord hos mig!! <3

  SvaraRadera
 2. Vem behöver inte fokusera mer på bålträning? Varenda gång jag kör så tror jag innan att jag är starkare än jag faktiskt är. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så enkelt att ta tag i, ändå gör jag det inte.

   Radera
 3. Hehe, nej det blir inga barn här :/ vad är de för utbildning? I Småland känner man inte igen nymodigheter inom träning :)

  SvaraRadera
 4. Ryggres? Ska jag dra upp ryggen liksom? Hmm....

  SvaraRadera
 5. Jag är pinsamt svag i ryggen ibland. Igår var jag tex på yoga och oj vad jag fick jobba... Vad kul att gå den Les Millsutbildningen. Jag hoppasp å att få följa den här på bloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja superkul! Ska du absolut få göra.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...