söndag 18 december 2011

Hur gick det då?

Veckans träningsmål som jag satte upp förra helgen inklusive torsdagens och lördagens klasser är i svart text och röd text är de träningspass som blev av eller som var planerad vila.
Måndag: Löpning med barnvagn Eller Body pump,  Barnvagnspromenad
Tisdag; Body Step,  Löpning med barnvagn och Body Step
Onsdag; Vila
Torsdag; Mamma/barn
Fredag; vila
Lördag; RPM och CXWORX
Söndag; Det jag är sugen på! Vila
Helt ok träningsvecka, det viktiga var inte att följa det schema jag satt upp utan att faktiskt träna, vilket jag också gjort. Premiär var det även av cxworx, jätte roligt pass, men jag tror jag fick mer ont i rumpan än i magen. Kan ju ha att göra med att jag tog det lite lugnare på magövningarna och körde järnet på rumpa lår?!? Nästa vecka ser helt annorlunda ut, med två spinning pass som jag instruerar samt att jag ska få in ett eller två löppass med eller utan barnvagn, samt en BP.

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig, glad och inspirerade blogg. Har läst lite tillbaka till tiden och mer måste jag nog läsa allt :) Kram till dig och grattis till den lilla..

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en fin advent....
  Här ljuvas pepparbaket :)

  SvaraRadera
 3. Kul att hitta till din blogg via din länkning hos mig :-) Den dyker snart upp i min ...

  SvaraRadera
 4. Du har sååå rätt. Jag förstår att vissa behöver strukturerat upplägg för att få träningen gjord. Eller kanske mest för att få den gjord så som de vill.
  Själv kan jag inte riktigt planera så. Med tre barn och sambo som reser får man pussla så mycket man kan. Huvudsaken är att det blir gjort! :-)

  SvaraRadera
 5. En av fördelarna med att vara instruktör och ha fasta klasser är att man vet att man kommer i äg till de passen i alla fall, all annan träning är en bonus.

  SvaraRadera
 6. Låter som en bra och skön träningsvecka!

  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...