tisdag 27 december 2011

Återblick 2011

Jag tycker att 2011 har varit ett riktigt bra år, kanske inte träningsmässigt då jag mer eller mindre varit gravid under hela året (i alla fall nio månader av det) Hur som.


Det nya året startade i Thailand, alltid lika skönt att vara där och jag hoppas att det kommer bli många fler resor dit tillsammans med min familj. Då Thailand är ett fantastiskt land att resa i med barn. För att inte tala om morgonlöpning i vattenbrynet innan staden har vaknat till liv och all den fantastiska maten.

Hemma i Sverige igen var det dags för ett besök på det The Nike Blast. Jag älskart!!! Bästa konventet på hela året och snart är det dags igen.

Under våren kunde jag köra på med klasser som vanligt vilket jag är otroligt tacksam för. Ett av alla minnen är när vi skulle ha BP release med sommar tema och jag tar på mig en klänning, mina kollegor har på sig Nike linnen och shorts och jag kände mig urdum när klassen kör igång och kollegan som startar inte presenterar temat…. Det var nog många som funderade på varför en av oss körde i klänning.  Jag såg att det rykte lite i mungipan på några när det blev min tur och jag berättade att vi kommit överrens om sommartema, där av klänningen…..


 
Vi tog en liten tripp till Kreta för avkoppling och träning,  jag tror jag hann med en löparrunda innan jag blev magsjuk och vilad mestadels av tiden på semestern, antar att det var precis vad kroppen behövde just då.

Under sommaren körde jag bara spinning klasser då magen började blir mer och mer i vägen, underbart var i alla fall att det fungerade.Hösten inleddes med ett besök på Les Mills Super Saturday, även om jag knapp kunde röra på mig var det härligt att vara där och en BP klass var jag och magen med på i alla fall =)
Underhösten har det blivit otaliga promenader med vagn och en del spinning pass efter att lillen kommit till oss. Jag anordnade tillsammans med mina kollegor ett konvent på World Class, där duktiga Ulrika körde en Zumba.

Det bästa med 2011 är ju så klart när lillebror kom till världen, underbara lilla kille som jag till fullo njuter av varje minut som jag får tillbringa med honom. Det är en ära att få ha honom i vår familj och jag ser med spänning fram emot att se denna lilla kille växa upp och lära känna honom.

2012 Kommer i träningsväg att bjuda på mycket löpning och förhoppningsvis mycket grupp och gym träning. Ett spännande samarbete som jag snart kommer att avslöja mera om och självklart ser jag även fram emot många härliga upplevelser med barn och man under mitt föräldralediga år!

Självklart får man inte låna mina bilder utan att fråga!

5 kommentarer:

 1. Låter helt klart som ett bra år!
  Supersöt liten kille! :-))

  SvaraRadera
 2. Härligt! kan bara bli ännu bättre i år med träningen då! Kör hårt!

  SvaraRadera
 3. Åhhh förlåt.. jag lånade din fikabild från Jennifer. Lovar att fråga innan jag lånar någon mer gång.
  Hoppas du inte blev supersur... jag tar givetvis bort den om det är så.
  kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Mmmmmm han är mysig.
  Visst kan det Jenny
  Ulrika, själklart får man låna bilder man själv är med på ;), ja messade dig. Kram kram

  SvaraRadera
 5. Låter som ett underbart år! Och härligt att du kunde träna så pass mycket fastän du var gravid!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...