fredag 23 december 2011

Dan före dan

Har min mans släkt som jultradition att alltid ses hemma hos hans faster för att äta julbord. Helt vansinnigt tycker jag som för andra året i rad har julafton hemma, det är ju liksom dagen före man fixar i princip allt ( i alla fall vi) o med två små tar allt dubbelt så lång tid.... Och vi är lååååångt ifrån klara nu. Behöver jag säga att träna inte är ett alternativ varken idag eller i morgon? Å andra sidan är det väl en form av träning att bära lillen à 7 kg samtidigt som jag städar o lagar mat, plus at jag kan ju faktiskt träna varje dag resten av året om jag så önskar, så jag behöver ju inte göra det JUST idag!
Planen var ju även att göra mig lite julfin inför kvällen, med lockigt hår, fina kläder. Men just nu försöker jag få barnen att sova middag och 16.00 ska vi vara på plats, glada och frächa. Det sista vet ja inte hur det ska gå till då lillen levererar spyor på sin mor i tid och otid. Så jag får väl leta fram någon gamal trasa att ta på mig och håret... Ja det får nog vara,jag får vara lockig och fin någon annan dag!
God jul på er!

4 kommentarer:

 1. Du är ju fin ändå! Bra att få längta lite efter träningen.....:)men jag förstår dig helt och fullt! :) God-Jul!

  SvaraRadera
 2. Håller med Jenny! Du är fin ändå!
  När det gäller såna här släktsaker innan jul får man foka på glada saker som att du slipper laga all mat som de bjuder på. Du kan bara sitta i ett hörn, konversera och sippa på kaffe :)
  Sen kan du ju alltid tänka på Evis mms så kanske det gör dig glad och får dig skratta lite...
  kram och God Jul

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...