söndag 18 september 2011

Väntan

Tre dagar över tiden, det hade jag väl inte riktigt räknat med igentligen. Inte så mycket jag kan göra åt saken, men nu börjar det i ärlighetens namn bli lite väl segt. Jag hoppas ändå att natten blir lugn och att om det nu ska sätta igång, gärna väntar tills i morgon. Men hey har det blivit som jag velat hittills? NO....
Håller åter igen tummarna och hoppas att jag får sova ostört i natt, antar att de inte kommer att bli så mycket av den varan den närmsta tiden.

4 kommentarer:

 1. Min svägerska gick över 17 dagar.... Så tänk så att hur det än blir så lär det inte bli lika jobbig väntan :) Själv gick jag över 2 dagar och tyckte först att det var superjobbigt, men sedan tänkte jag på alla som inte ens kan bli gravida och började skämmas för mitt gnäll (obs! ALLA gnäller, detta är ej någon personlig kritik mot dig! Du är bara som vi alla andra, man har liksom varit gravid tillräckligt länge när BF passerats!!) och vips kändes det mycket bättre och jag kunde luta mig tillbaks. Och DÅ kom han.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Oj 17 dagar.
  Du har så rätt, jag är så otroligt tacksam att kunna få barn. Bara allt går som det ska är bebben så klart välkommen när den än vill komma.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oliver kom 5 dagar efter utsatt tid.....kan det bli så för dig med kanske!? Jag är så nyfiken på vad det är du har därinne i magen.....!Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är också HUR nyfiken som helst! Inga känningar idag heller, så den lär väl dröja.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...