söndag 4 september 2011

Super Saturday 2011

Överlycklig över att kunna åka upp till Stockholm över dagen och medverka på Super Saturday.
Vi startade 05.40 från Linköping, jag och några av mina härliga kollegor från World Class. Så kul med en heldag av massa inspiration och tid att hinna umgås. Med tanke på att jag gick in i graviditets vecka 39 i fredags så hade jag inte räknat med att vara med på några klasser, Body Pump på sin höjd. Så när vi väl var uppe ställde jag mig i kö för att komma in i shopen! Vilket i sig är HELT galet. Jag stod i kö i över en timma för att komma in och rätt som det var bara öppnade vakten..eller vad han nu var upp för alla, och människor som inte köat kunde lätt ta sig in och förbi en lätt höggravid små irriterad jag. Väl inne i shoppen var det precis KAOS (hur dåligt får man organisera?) Måste ge lite beröm till nike konventet som än så länge inte behövt spärra av klädshoppen…. Hoppas de INTE tar efter Les Mills. Sedan var det dags för kö igen och då till kassan. Mina kollegor som skulle på nästa klass hade ju inte en chans att stå kvar så vi löste det genom att jag handlade åt dem.  I över en timma stod jag där. Det positiva var ju att bebben sjönk längre och längre ned, så har jag tur kanske den kommer tidigare än planerat ändå. Men HALLÅ!!! För alla som var där för att köra klasser hela dagen är organiseringen INTE ok.  Hade varit måttligt irriterad om jag skulle gjort det. För att inte tala om alla som bara går före i kön och tror att ingen ser, vad tänker man med då?
Färdig gnällt!! Hoppas på betydligt bättre flyt nästa år, kan ju liksom bara bli bättre.
Body pumpen jag hade tänkt vara med på var ju bara att glömma, köade ju just då, så jag tittade på Body Step releasen och gick sedan och tog lunch.  Efter det var jag faktiskt med på pumpen, härlig release med grymt bra musik, så sugen att instruerar! CXWORX nyhet på konventet hade ju också varit kul att vara med på men i vilket fall kollade jag på klassen och det ska bli jätte kul att testa den när jag kan. Var också super kul när några av er som läser min blogg kom fram och sa hej, och önskade lycka till med bebben, TACK!
Summan av dagen var i alla fall massa härlig musik, inspiration, människor, och kaos!
Första klassen i golben Sh´bam. Med duktiga Fredrik Sjöberg och Annika Sjöö

Les Mills Shopen, say no more.


CXWORX

CXWORX

Annelie och ubergravida jag

4 kommentarer:

 1. Nu väntar jag med spänning på att din bebbe ska tittaa ut någongång! Spinningen i dag gick kanon coh Oliver var lugn här hemma med Marcus och Elsa. Så skönt att slippa ta med hela familjen gymmet bara för att jag ska instruera!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Å så härligt att det gick bra, med Oliver och klass. Mmmm känns just nu som om den kan komma när som.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Imponerande att du orkade åka dit! Kul! =)

  SvaraRadera
 4. Supernöjd att ja kom iväg, är ju trots allt höstens roligaste konvent.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...