onsdag 21 september 2011

Igång sättning

Jaha, då var sista besöket hos MVC avklarat. Ett besök jag iof inte ens trodde att jag skulle behöva gå till, men det var skönt att få veta att allt fortfarande såg bra ut och att huvudet på bebben var fixerat osv. Helt ärligt kommer jag sakna min barnmorska, jag tycker att hon har varit grym (hade henne även när jag väntade mitt första barn och det var en självklarhet att välja henne igen). Det jag tycker särskilt bra om är dels hennes humor men att hon hela tiden uppmuntrat mig till att träna. Så när jag idag nämnde att jag cyklat på min spinning cykel igår så sa hon bara upp på den igen när du kommer hem så kanske det händer något. Den inställningen passar mig perfekt!
Fick även en igångsättningstid 29/9 om åtta dagar alltså och som det känns nu så är det väl det datumet jag får sikta in mig på. Då hinner jag ju spinna mycket innan det är dags =).  Tror jag ska testa 15 min idag….
Pigg efter gårdagens spinning klass

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen du slipper igångsättning, jag hade också en tid för det som aldrig behövde utnyttjas. Känne rigen det där med rätt barnmorska-du verkar ha haft samma tur som jag att hitta en person som uppmuntrar träning. Jag har min efterkoll nästa vecka sedan är det grönt ljus för mig till hårdkörning igen....även om jag redan smygbörjat:)

    SvaraRadera
  2. Ja det hoppas jag verkligen att jag slipper, känns ju bäst om kroppen sätter fart av sig självt.
    Skönt med efterkontoll snart och då kunna köra ordentligt. Är snart där också =) Om inte magen hinner spricka innan!!!
    kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...